Diari Més

El Nàstic porta el mateix ritme de grogues que a la primera volta

Aquest diumenge va arribar al centenar de cartolines de color groc; Tejera, Xavi Molina i Mossa són els tres jugadors amb més

Juan Muñiz, discutint amb Aitor Gorostegui Fernández, àrbitre encarregat de dirigir el Nàstic-Almeria del passat diumenge.

El Nàstic porta el mateix ritme de grogues que a la primera voltaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ritme de targetes grogues de la segona volta del Gimnàstic de Tarragona és pràcticament idèntic al de la primera. Aquest cap de setmana l’equip va traspassar l’equador de la segona part del campionat lliguer, i va assolir la xifra de les cent cartolines grogues. Un total de 67 d’aquestes targetes corresponen a la primera volta del campionat de Lliga, mentre que les 33 restants són dels onze duels de la segona volta. Resten deu partits per acabar el campionat i, dècima amunt dècima avall, les xifres són pràcticament idèntiques.

Concretament, la mitjana de targetes grogues vistes per partit en la primera volta va ser de 3,19, mentre que en la segona, fins aquest diumenge, és de 3. El cert és que fa ja algunes setmanes que han baixat les expulsions, pràcticament han desaparegut, però el que no canvia és que els futbolistes del Nàstic veuen tres cartolines per enfrontament, una xifra que no està ni molt per damunt ni per sota de l’habitual en aquesta categoria.

El jugador que més cartolines grogues ha vist en el que va de temporada és un habitual. És un dels futbolistes més decisius de l’equip. Un dels que compta amb més qualitat a les seves botes, un jugador pel qual passa tot el joc de l’equip. Però també té aquest nervi, aquest puntet de desconnexió en alguns partits, que fan que acabi molt amonestat totes les temporades. En el global, però, compensa comptar amb ell i resulta tot un luxe a la plantilla del Nàstic. Es tracta de Sergio Tejera, que ha vist ja 12 cartolines de color groc, sent el futbolista que ocupa aquest podi tan particular.

Molina i Mossa

El segueix, de ben a prop, Xavi Molina. Deu cartolines són les que ha vist el polivalent futbolista de la Canonja. De fet, es va perdre el partit del Nou Estadi contra l’Almeria per acumulació d’amonestacions. En el seu cas, l’entrega que demostra en cada partit, el fet de lluitar per cada pilota i el constant contacte que ha de tenir amb els rivals per les posicions que ocupa al camp són els motius de tanta targeta.

Com a tercer en aquesta llista fa acte de presència Mossa, amb nou targetes. A ningú li estranya que el carriler esquerrà aparegui en aquesta llista. El motiu és molt senzill: sempre que hi és, juga. Ja sigui de lateral o, en ocasions puntuals, de central. El fet és que Mossa és absolutament imprescindible i, alhora, el tercer futbolista que més grogues té de tots els que formen part de la plantilla del Nàstic.

En aquesta llista també hi ha futbolistes que ja no formen part de la plantilla grana, bàsicament perquè van marxar en el mercat d’hivern. Sebastián Saja, porter que ara milita al Saragossa, va veure una groga abans de marxar, igual que Otar Kakabadze,lateral dret que segueix pertanyent al Nàstic però que juga cedit a l’Esbjerg de la Superlliga Danesa.

tracking