Diari Més

Aritz Sorazu i Barbara Rubio guanyen la primera crono de la Gran Fondo Cambrils Park

La Gran Fondo va batre rècord de participació amb 2.500 ciclistes

Ciclistes participants a la Gran Fondo Cambrils Park.

La sortida dels ciclistesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aritz Sorazu Sukia, de la categoria M-39, i Barbara Rubio Forcada, d'F-39, van ser el primer home i la primera dona que van completar la Cronoescalada de la Gran Fondo Cambrils Park d'aquest cap de setmana. Sorazu va finalitzar el recorregut amb 14 minuts i 14 segons i amb un ritme de 16,86 km/h, mentre que Rubio ho va fer amb 20 minuts i 16 segons, i un ritme d'11,83 km/h. Aquesta és una prova gratuïta per a tots els participants de la marxa Gran Fondo, on van competir entre ells per veure qui és el més ràpid. En total, dels més de 2.500 participants de la Gran Fondo Cambrils Park, un centenar de ciclistes van voler gaudir de la primera crono.

Pel que fa a la Gran Fondo, aquest 2017 es va batre un rècord de participació. La quarta edició del certamen va agrupar més de 2.500 persones en el que és una marxa cicloturista de caràcter no competitiu, pensada per poder compartir una bona jornada de ciclisme amb companys i amics i gaudint de les millors carreteres de la Costa Daurada.

La marxa és organitzada per l'empresa Cycling Costa Daurada juntament amb Cambrils Park Sport Village, i amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme de Cambrils. Durant la sortida de la marxa hi van participar Josep M. Vallès Recasens, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, i Amèlia Rico, directora del Patronat de Turisme de Cambrils. Entre tots els participants ha tornat a destacar el gran nombre de ciclistes nacionals, tant de Catalunya com de la resta d’Espanya; però cada vegada més es va popularitzant la Gran Fondo Cambrils Park arreu d’Europa. Enguany, torna a haver-hi presència de participants de països com França, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Irlanda, Alemanya i altres països nòrdics.

tracking