Diari Més

Un tarragoní aspira a guanyar la Cursa del Corte Inglés barcelonina

Prop de 60.000 corredors prendran part de la gran clàssica popular

L'ambient ha estat molt familiar.

Les imatges de la Mitja (2)Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge els carrers de Barcelona s’ompliran de milers de corredors que prendran part de la Cursa del Corte Inglés, la clàssica popular per excel·lència de la capital catalana. En total s’espera que hi participin prop de 60.000 corredors en la 39ª edició, amb majoria de representació femenina.

Més enllà de ser una cursa de caire familiar i popular, també compta l’ordre d’arribada a la meta, tant en categoria masculina com en femenina. Malgrat no ser una marató ni una cursa de renom arreu del món, guanyar la Cursa del Corte Inglés suposa un gran reconeixement a nivell barceloní.

Un dels candidats a emportar-se la victòria és el veterà fondista de 39 anys Otmane Btaimi (Bikila Tarragona), segon en les dues últimes edicions. L’atleta tarragoní parteix lleugerament favorit, per davant del barceloní Adrià Garcia, de l'hospitalenc Alex Rodríguez i el marroquí Radouane Nour (La Sansi).

La Cursa, que aquest any té el lema "Correré perquè m'estimo", tindrà les absències de Mourad El Bannouri, guanyador de l'any passat, i de Mohammad Benhmbarka, sis vegades vencedor, ara lesionat, i això ha provocat que el triomf en categoria masculina estigui molt obert.

tracking