Diari Més

Guanyar al Lugo no és nou per al CF Reus

L'equip que entrena Natxo González juga a Galícia aquest diumenge a les 16 hores

Migue García, entrenant.

Guanyar al Lugo no és nou per al CF ReusXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus ja sap què vol dir guanyar al Lugo aquesta temporada. Un dels partits que va servir per determinar que aquest equip tiraria amunt i no patiria per les posicions de descens va ser, precisament, la victòria contra els gallecs a la primera volta (2-1), un gran triomf que serviria per continuar a la zona alta abans de passar una breu mala ratxa de resultats (derrotes a Osca, a Alcorcón i a casa, contra el Llevant), que va ser tallada amb la victòria davant del Nàstic a l'Estadi Municipal.

Per tant, el partit que hauran d'afrontar els homes de Natxo González aquest diumenge a la tarda a l'Ángel Carro (16 hores) ha de ser pràcticament el de la confirmació, el que els deixi a tir de la permanència virtual de la categoria i que serveixi per deixar clar que el CF Reus és i serà equip de Segona Divisió A.

Natxo González, entrenador de l'equip reusenc, recupera a Vitor Silva de cara a l'enfrontament, un futbolista que, tot i que apunta a la banqueta, li anirà molt bé a la segona meitat tenint en compte el gran joc que desenvolupa aquest equip.

Ja ho va avisar el mateix Natxo en la prèvia del partit: «El Lugo és un dels equips de Segona que millor joc combinatiu té». El tècnic basc sap perfectament com s'ha de contrarestar aquest joc, i ja ho té tot preparat.

No podrà comptar amb els lesionats Alberto Benito i Marcos Tébar, ni amb el sancionat Jorge Díaz. Tenint en compte que Campins és dubte, si arriba al duel jugarà ell en el lateral dret i, si no, ho podira fer Migue García, a cama canviada. A l'altra banda de la defensa tornaria Ángel i, en el centre, Pichu i Olmo, amb l'incombustible i renovat Edgar Badia a la porteria.

Per davant, Aritz López Garai i Ramon Folch, amb Miramón, Guzzo i, possiblement Carbia a les mitges puntes. A dalt, sense discussió: Máyor.

tracking