Diari Més

Voleibol

El Sant Pere i Sant Pau vol tocar el cel de la Superlliga

Els tarragonins només poden pujar si guanyen i perd el Boiro

Els tarragonins s'ho juguen tot.

El Sant Pere i Sant Pau vol tocar el cel de la SuperlligaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau es podria convertir aquesta mateixa nit en equip de Superlliga, la màxima categoria del voleibol a nivell nacional. Seria el retorn d'un equip que ho ha passat molt malament en les darreres temporades, que va haver de fer diverses passes enrere per motius econòmics, i que en poques hores pot tornar a tocar el cel.

Només podria pujar el club cooperativista si guanya per més d'un set de diferència aquesta nit (21 hores) a l'Illa Grau, equip ja ascendit, sempre que el Boiro, l'altre candidat, perdi per un set a la pista del Sansadurniño, o bé que es produeixi una altra carambola. I és que el Boiro perdi per més d'un set de diferència, amb què una victòria del Sant Pere i Sant Pau seria suficient.

El fet és que la diferència entre el Sant Pere i Sant Pau i el Boiro a la lligueta és de dos punts, la qual dóna cert avantatge als tarragonins, els quals podrien pujar de categoria també la setmana vinent, si aquesta nit no es produeix cap de les dues caramboles.

tracking