Diari Més

El Nàstic vol ser invencible amb l'afició al seu costat

L'equip espera un Nou Estadi a vessar el migdia de diumenge (12 hores) per poder liquidar a l'Almeria

Tejera és la bandera de la il·lusió del Nàstic.

Tejera és la bandera de la il·lusió del Nàstic.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El club vol que 10.000 espectadors converteixin aquest diumenge al migdia (12 hores) el Nou Estadi en un fortí per, d'aquesta manera, tenir tota la força per derrotar a l'Almeria i ajudar al seu equip a sumar 39 punts, que els deixarien a un pas de la quarantena.

Tarragonins i andalusos s'hi juguen la vida en aquest duel. Els de Juan Merino, amb 36 punts, són tres per sobre de la zona de descens, però encara no estan, ni molt menys, fora de la zona de perill.

Per la seva banda, l'Almeria, que entrena un vell conegut com ho és Luis Miguel Ramis, en té 32, i aquest sí que està vivint a les brases de l'infern. No acaba d'arrencar, tot i que la setmana passada va aconseguir derrotar l'Alcorcón (3-1) en un gran partit, d'aquells que poden valer una permanència.

Tant l'hora com l'atractiu del partit faran que l'aficionat torni a respondre, tal com està fent aquesta temporada sempre que se l'ha necessitat.

Quatre defenses

Juan Merino tornarà a apostar pels quatre defenses, deixant enrere la defensa de cinc homes que l'ha caracteritzat pràcticament des de la seva arribada.

Aquests quatre homes al darrere serien, de dreta a esquerra, Suzuki, Perone, Bouzón i Mossa. Gerard Valentín també podria entrar, però el japonès sembla amb més números, de moment. El que no jugarà aquí és Xavi Molina, que està sancionat per acumulació d'amonestacions.

Els dos pivots podrien ser Madinda i Sergio Tejera (Cordero i Luismi segueixen lesionats), amb Lobato i Delgado a les bandes, i la punta d'atac per a Stepahane Emaná i Manu Barreiro.

Si no hi ha cap canvi de darrera hora, Achille Emaná tornarà a sortir des de la banqueta.

Els 21 jugadors disponibles per a Juan Merino van entrar a la convocatòria, pel que avui n'haurà de descartar a tres.

tracking