Diari Més

O el CBT guanya a l'Agustinos o pot haver-hi drama

La delicada situació dels tarragonins demana la màxima assistència aquesta tarda (19 h) al pavelló del Serrallo

Marc Giménez i Xavi Hernández, durant un partit.

El CBT guanya a l'Agustinos o pot haver-hi dramaJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT disputa aquesta tarda, a les set, una nova final de cara a les seves opcions de permanència. El rival dels tarragonins serà l’Agustinos Leclerc, que certificarà la permanència matemàtica si aconsegueix guanyar als blaus. Per la seva banda, el CBT vol recuperar la bona imatge de la segona part del partit de Cambados i aconseguir una victòria que li acosti a Hospitalet. En principi, Berni Álvarez podrà comptar amb tots els jugadors per al partit del dissabte. Orion Outerbridge podrà tornar a les pistes després d'estar fora durant quatre setmanes a causa d'un esquinç de grau 2, el jugador americà va començar a entrenar amb els seus companys ahir dijous, encara que no va finalitzar l'entrenament.

Per la seva banda, Agustinos Leclerc arriba al partit amb la tranquil·litat de tenir la permanència virtualment aconseguida. La victòria dels lleonesos la passada setmana a Gandia els separa en quatre victòries de la zona de descens. Ara, Agustinos Leclerc mira cap amunt en la classificació, i intentarà classificar-se per jugar el play-off d'ascens a LEB Or.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, creu que serà «un partit d'un nivell físic molt alt, ells tenen duresa i grandària a la zona amb Crook i Dieng, que tenen molt joc a la pintura i molta capacitat de rebot en els dos cèrcols». L'entrenador del CBT també ha valorat la importància de Mbamalu i Medina en el joc de Agustinos Leclerc «són jugadors molt desequilibrants en el 1x1 i en el tir de tres». «És un partit vital per a nosaltres, esperem que Orion pugui jugar algun minut, i que els jugadors que vénen jugant a bon nivell tinguin continuïtat», ha avisat.

tracking