A la Final a Quatre per la porta gran

Reus Deportiu i Porto arriben als penals, on Álex Rodríguez i Joan Salvat decideixen un partit d'infart

Els reusencs, celebrant un dels gols de la tarda.

El Reus Deportiu La Fira torna de Portugal amb un empat d'or (7-7)Reus Deportiu

El Reus Deportiu ja és a la Final a Quatre europea d'hoquei patins. Partit històric el que ha protagonitzat el conjunt reusenc al Palau d'Esports, on ha aconseguit eliminar l'Oporto, no sense suar sang.

Si el duel de l'anada va finalitzar amb empat a 7 gols, aquest, el de tornada, ha acabat amb una nova igualada, a 2 dianes. Aquesta circumstància ha obligat a marxar a la pròrroga i, després, als penals, on només se n'han marcat dos. Els dos els ha anotat l'equip que entrena Enrico Mariotti, que ja es pot considerar un dels quatre millors d'Europa.

Henriques ha estat determinant, en aturar tres dels penals llençats pels portuguesos, a banda de les tres faltes directes que ha endevinat durant el temps reglamentari. Però gran mèrit tenen també Álex Rodríguez i Joan Salvat, que han estat els responsables de transformar els dos penals que han decidit l'enfrontament.

Un duel molt igualat

Els dos conjunts han demostrat la seva grandesa, i ho han fet amb bon joc i gols. El primer a marcar ha estat el Reus Deportiu La Fira, a càrrec de Marc Torra, quan només havien passat quatre minuts de joc. La gran igualtat ha motivat que el marcador, al descans, fos d'1-0.

En el segon acte, només han hagut de passar tres minuts perquè Hélder Nunes empatés. Els minuts 42 i 43 han estat els dels dos gols restants. El primer, de Matías Platero, pels reusencs i, el segon, per a Gonçalo Alves, pels portuguesos.

No s'ha mogut mai més el marcador, deixant de banda dels penals, on s'ha acabat decidint tot.