Diari Més

Poliesportiu

Edgar Solé i Héctor Sanz, a per totes

Motor 23 ofereix tot el seu suport a dos esportistes tarragonins que busquen la glòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Solé i Héctor Sánz, dos pilots que competeixen en modalitats esportives completament diferents, van gaudir aquest divendres d’una de les presentacions més multitudinàries i mediàtiques que haurien pogut somiar. Motor 23, que sempre ha destacat per la seva aposta pels esportistes de la província de Tarragona, ha decidit apostar per ells dos en un acte on més d’un centenar de persones han donat suport als dos joves.

El concessionari de Tarragona va ser l’escenari de la presentació de dos pilots que, en les seves respectives modalitats, apunten molt alt. Edgar Solé, de Valls, és pilot nacional de motocròs i competeix en la categoria MX-35. A més, està patrocinat per Fiat Professional. Per la seva banda, Héctor Sanz, natural de Riba-roja d’Ebre, és pilot de motonàutica en la categoria F2 (l’únic pilot espanyol en aquesta modalitat), i també està patrocinat per Fiat.

L’Edgar, que va ser el primer a parlar sobre els seus objectius futurs, va assegurar que, en la seva categoria, una de les més exigents del panorama nacional, la meta és «finalitzar entre els cinc primers, ja que seria tot un èxit». No tan ambiciós es mostrava l’Héctor, que es conformava amb «acabar entre els deu primers». No tan ambiciós pel que fa a situació classificatòria, però igual de valent tenint en compte la immensa dificultat que té la seva modalitat esportiva.

Tots dos van portar els seus respectius vehicles a Motor 23, on van fer les delícies dels assistents. La moto, primera a posar en marxa el seu motor, va ser espectacular, però quan el vehicle que pilota Héctor Sánz, d’uns quatre metres de llargada i que pot assolir els 200 quilòmetres per hora sobre l’aigua, va acabar d’arrencar els aplaudiments dels assistents, els quals van gaudir d’un acte que es va allargar durant dues hores.

Molt feliç es mostrava Joaquim Pons, gerent i propietari de Motor 23, que explicava amb orgull que «nosaltres hem patrocinat a dos pilots de Tarragona, en dues modalitats una mica estranyes, o menys conegudes pel públic en general». Ell assegurava que ha decidit apostar per aquests dos pilots perquè hi té diversos vincles, que, fins i tot, es remunten a la seva infància. «Tinc amistat amb ells, són clients de la casa des de fa molts anys. Els he vist créixer des de petits i he seguit la seva evolució. Aquest any vaig parlar amb les marques Fiat i Fiat Professional per demanar-los una col·laboració, van creure en el projecte i vaig poder ajudar-los a tirar endavant», explicava durant la presentació de l’acte.

Héctor Sanz, amb el seu espectacular vehicle.

Edgar Solé i Héctor Sanz, a per totesBlanca del Cacho Estil-les

tracking