Diari Més

Arriba un Almeria amb baixes i 'tocats'

L’exgrana Fran Vélez i Álamo no jugaran diumenge al Nou Estadi per lesió, i són dubtes Azeez, Antonio Puertas i Pozo

Luis Miguel Ramis, durant l'entrenament d'ahir al matí a Almeria, que es va realitzar a porta tancada.

Arriba un Almeria amb baixes i 'tocats'UD Almeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Almeria arriba a Tarragona amb la moral alta després de la seva victòria davant de l’Alcorcón (3-1), però amb la infermeria plena. Dues baixes són segures a l’equip que entrena un vell conegut de l’afició grana, com és Luis Miguel Ramis. Precisament, un dels dos futbolistes que no podrà jugar per lesió és també un exgrana. Fran Vélez, que és tota una institució al pròxim rival del Nàstic, no podrà saltar a la gespa per lesió. L’altra baixa segura és Javi Álamo. Tots dos estan lesionats de llarga duració.

Tres altres futbolistes de l’Almeria són dubte de cara a l’enfrontament que arrencarà al Nou Estadi a les dotze del migdia. Es tracta de Ramón Azeez, Antonio Puertas i Pozo. Els dos primers no van poder entrenar ahir, ja que estan entre cotons a causa de sengles sobrecàrregues. Pel que fa al tercer, no ha de tenir problemes per poder jugar, tot i que pateix una fractura en el braç esquerre. Amb una fèrula podrà jugar, ja que el braç quedaria immovil, però serà decisió de Ramis si s’arrisca a posar un jugador al camp en aquestes condicions.

Els andalusos entrenaran aquest divendres i també dissabte a l’Estadi dels Jocs Mediterranis, abans de viatjar a Tarragona, on passaran la nit abans de jugar el partit.

La situació de l’Almeria a la taula classificatòria és força complicada. Actualment, els de Ramis són avantpenúltims, amb 32 punts, un per sobre de la zona de salvació, que la marca el Rayo Vallecano. La dinàmica de l’equip, però, és positiva. En els quatre darrers partits disputats, ha aconseguit dues victòries, un empat i ha patit una derrota. No estan gens malament els números, ja que la derrota va ser contra el líder Llevant per la mínima (1-0), l’empat a casa davant de l’Osca (0-1) i les victòries a Lugo (1-2) i a casa contra l’Alcorcón.

El Nàstic guarda records molt negatius de la seva visita a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos a la primera volta. Els andalusos van passar per damunt de l’equip que llavors entrenava Vicente Moreno i el van golejar (3-0), un dur correctiu en un enfrontament en el qual els tarragonins mai van tenir cap mínima opció de tornar a casa amb els tres punts.

tracking