Diari Més

El CBT afronta la recta final de la temporada amb la infermeria buida

Si els tarragonins guanyen dissabte i perd l’Hospitalet, empatarien a triomfs

Xavi Fernández intenta llençar a cistella, sota l'atenta mirada de Ferran Torres.

El CBT afronta la recta final de la temporada amb la infermeria buidaJC BORRACHERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona arriba a les darreres quatre jornades de lliga sense cap jugador lesionat. El pivot Orion Outerbridge, que ara compleix quatre setmanes lesionat, ja està gairebé recuperat del seu esquinç al turmell dret i s’espera que arribi al partit de dissabte.

Orion no ha pogut entrenar durant la primera part de la setmana, però l’objectiu és que el dijous s’incorpori als entrenaments i arribi al partit després d’haver fet dos entrenaments amb tot el grup. La resta de jugadors s’han exercitat amb normalitat i arriben al partit en un bon moment de forma física. El partit del proper dissabte és el primer de les quatre finals que al CBT li queden per intentar assolir la permanència. Els blaus hauran de guanyar el seu partit i, després, esperar que Hospitalet no aconsegueixi la victòria el diumenge contra Sammic ISB,. Si aquesta circumstància es produeix, el CBT empataria a victòries i derrotes amb el CB L’Hospitalet, tot i que els del Llobregat continuarien estant per davant a la classificació ja que tenen l’average guanyat.

Dels quatre partits que resten per a que acabi la temporada, el CBT jugarà dos al pavelló del Serralló. Dues autèntiques finals per continuar vius en la lluita per la permanència. Per aquest motiu, el club ha posat en marxa una promoció per omplir el Serrallo en aquests dos últims partits com a local de la temporada.

Tots els aficionats que ho desitgin podran adquirir la seva entrada per als dos partits per 10 euros i, a més, s’emportaran gratis una bufanda del club. D’aquesta manera, s’espera que el Serrallo sigui un fortí i ajudi a l’equip a aconseguir l’objectiu. A més, el club també ha demanat que tots els socis que acudeixin al pavelló ho facin amb la bufanda del club. Una iniciativa que pretén inundar les graderies del Serrallo de blau.

I és que dissabte, a partir de les set de la tarda, el CBT buscarà la tercera victòria consecutiva al Serrallo. El rival serà l’Agustinos Leclerc, que aconseguirà la permanència matemàtica si aconsegueix vèncer als nostres. Els lleonesos tenen més a prop els llocs de play-off d’ascens que el descens a lliga EBA. Els aficionats que vulguin aprofitar la promoció, poden adquirir les seves entrades i la bufanda per 10 euros a la taquilla del pavelló abans del partit del proper dissabte a les set.

tracking