Diari Més

Els nens de Bonavista gaudeixen de la visita dels jugadors del Nàstic

El Junts Barris va passar pel barri tarragoní, on va fer dues aturades, per fer les delícies dels joves

Els nens, amb els jugadors.

Els nens de Bonavista gaudeixen de la visita dels jugadors del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic continua amb el projecte Junts Barris, el qual pretén apropar el club i, sobretot la plantilla del primer equip de l’entitat grana, als barris de la ciutat tarragonina.

Aquest dimecres va ser l’hora de Bonavista, un indret que compta amb molts socis del Nàstic i que representa una bona part de la massa social del club tarragoní.

A dos quarts de quatre de la tarda, els jugadors Gerard Valentín, Luismi i Mossa van visitar l’Escola de Bonavista, on els alumnes van poder veure de prop als seus ídols i van tenir la possibilitat de mantenir amb ells una distesa conversa amb tots tres.

Després, el Junts Barris va continuar. No va ser amb els mateixos futbolistes, però sí que va ser en el mateix barri. L’Estadi Municipal de Bonavista, on tant la Cultural Bonavista com el Ràcing de Bonavista juguen els seus partits, van veure com José Carlos, Lobato i Juan Delgado trepitjaven la gespa.

A dos quarts de sis de la tarda, els tres futbolistes van passar una estona amb els més joves, que va servir per intentar esperonar-los a què assistissin al duel de diumenge, al Nou Estadi, contra l’Almeria.

tracking