Diari Més

Futbol base

El Nàstic Genuine, present a la presentació del MIC'17

El prestigiós torneig de futbol base commemora enguany els cinc anys del MIC Integra, que tindrà com a padrí a Vicente del Bosque

Álvaro i Rubén, capitans del Nàstic Genuine, a la presentació del MIC 2017.

El Nàstic Genuine, present a la presentació del MIC'17MIC'17

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El prestigiós Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que aquest any arriba a la seva 17a edició, es va presentar aquest dimarts a l'auditori del CosmoCaixa de Barcelona. La presentació de l'esdeveniment va tenir un component emotiu més fort que en altres ocasions a causa de les contínues referències als 5 anys del MIC Integra, que apadrina l'ex seleccionador espanyol Vicente del Bosque. Aquest apartat de la presentació va comptar, a més, amb la presència dels dos capitans de l'equip Nàstic Genuine, Álvaro i Rubén. Els dos van compartir escenari amb del Bosque, amb el director del MIC, Juanjo Rovira i amb el padrí de la competició, el jugador de l'Espanyol, Marc Roca.

El padrí d'aquesta edició del MIC Integra, Vicente del Bosque, va destacar la seva importància: «han de fer esport, com tothom. El dia que això no sigui notícia estarem més a prop de la seva realitat».

En la presentació del torneig també hi van intervenir David Griera, director comercial de la Direcció Territorial de Catalunya CaixaBank, i Pere Vila, president de la Diputació de Girona.

La competició del MIC d'aquest any es disputarà a 22 municipis de la demarcació de Girona entre els dies 11 i 16 d'abril i comptarà amb la presència de més de 280 equips de futbol, que provenen de 42 països diferents dels cinc continents. En total, es disputaran gairebé 700 partits en 33 camps de futbol gironins.

L'estadi municipal de Montilivi, a Girona, acollirà per segon any consecutiu la inauguració i tres de les finals del torneig de futbol base –Infantil, Cadet i Juvenil– que tindran lloc el diumenge 16 d'abril al matí. Les altres tres finals –Aleví F-11, Aleví F-7 i Juvenil-Cadet Femení es jugaran a Palamós, al Nou Estadi de Palamós, el dissabte 15 d'abril a la tarda.

tracking