Diari Més

El Nàstic buscarà alçar la Copa Catalunya amb els menys habituals

Juan Merino, que també apostarà per jugadors del filial, deixa clar que el que realment importa és la Lliga

Juan Merino té clares les preferències del club, encara que no renunciarà a guanyar la Copa Catalunya.

El Nàstic buscarà alçar la Copa Catalunya amb els menys habitualsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No significa que el Gimnàstic de Tarragona no li doni a aquesta competició la importància que es mereix, però el que està ben clar és que els tarragonins, estant en la situació en la qual estan, no poden pensar en una altra cosa que en l’enfrontament de diumenge, al Nou Estadi, contra l’Almeria. Per cert, un partit que arrencarà a les dotze del migdia, un horari que agrada a l’afició i que podria motivar que, gràcies a aquesta circumstància, unida al fet que l’equip ve de guanyar a Valladolid, el Nou Estadi oferís un ambient com el de les grans cites.

Tenint en compte de sortida les prioritats de l’equip, avui hi ha un partit, la final de la Copa Catalunya (19:00 h. Esports 3). Un dels equips participants és el Nàstic i, l’altre, un Girona que jugarà al costat de casa, ja que el duel es disputarà al Municipal d’Olot, a partir de les set de la tarda.

Per al duel, Juan Merino va avisar ahir en la roda de premsa prèvia que els titulars no hi seran presents. Almenys, els mínims possibles. I és que l’entrenador no pot permetre’s el luxe de perdre, per lesió, algun futbolista important. A més, segons va detallar el tècnic, també tindrà protagonisme algun futbolista del filial. Roger Bonet, a l’eix de la defensa, té molts números.

Merino va avisar que «afrontem el partit amb molt de respecte», però «venim d’una exigència on tot són finals. Li donarem la importància que es mereix, però jugaran els futbolistes que estan tenint pocs minuts». Tot i això, les baixes que té l’equip, unides a les absències dels internacionals Dimitrievski i Djetei, motiven que «no ens surt un onze amb els que no estan jugant. Aprofitarem el filial, ja que el tenim per a aquests moments».

Diumenge, contra l’Almeria

Deixant ja de banda la Copa Catalunya, Merino va preferir centrar-se en el que realment l’importa i va deixar clar que «tenim una final contra l’Almeria aquesta setmana». De fet, és estrany el dia en què Merino no parla de finals. Ell creu que el duel contra els andalusos, que arriben després de guanyar 3-1 a l’Alcorcón, serà molt complicat, tot i que «hem estat capaços de guanyar a equips que estaven lluitant per altres objectius», com per exemple, un Valladolid que té la meta de pujar a Primera Divisió.

«No hi ha diferències entre Almeria, Nàstic o un altre equip qualsevol, ja que en aquesta Segona Divisió tan igualada, qui guanyi, ho farà per detalls», vamanifestar l’entrenador, confiat en aconseguir la permanència amb els tarragonins.

tracking