Diari Més

No se'ls pot demanar més

El CF Reus empata contra l'UCAM (0-0) fallant un penal, veient com no li n'assenyalen dos i amb dos futbolistes que acaben lesionats

Ramon Folch disputa una pilota amb Mojica, un oponent del Rayo Vallecano, en la setena jornada.

El batec de Folch que mou el CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Empat sense gols entre el CF Reus i l’UCAM Múrcia a l’Estadi Municipal, en un enfrontament de clar color local, en el qual s’ha pogut veure de tot: lesions, penals, penals fallats… O, millor dit, gairebé de tot, perquè ha faltat el gol, la salsa del futbol.

Els reusencs han començat molt forts, però l’acció ha començat passada la mitja hora de joc. En el 32’, Alberto Benito demanava el canvi perquè, segons sembla, s’ha lesionat de l’espatlla esquerra. Immediatament després, arribaria el minut més vibrant del partit. Penal clar de Góngora a Vaz i, aquí, comença la polèmica.

Vaz llença el penal, el marca, però l’1-0 no pot pujar al marcador. I per què? Perquè Ramon Folch havia entrat a l’àrea en el moment del llançament. En la repetició del penal, Vaz el llença alt, i l’Estadi Municipal s’enfonsa. Ho fa, al mateix temps que protesta a l’àrbitre, però sense raó, ja que Folch estava en situació no reglamentària.

Dos penals més

A la segona meitat, els reusencs es van bolcar completament a l’atac. No va tenir sort de cara a porteria, ja que Biel Ribas va completar un gran duel, però tampoc amb l’àrbitre, que no va assenyalar dos penals clars.

El primer, de Góngora a Jorge Díaz per una càrrega excessiva a dins de l’àrea en el 67’ i, el segon, al mateix Jorge, en el 81’. A més, en aquesta ocasió, li van mostrar la groga per simular. Potser va exagerar la caiguda, però no va simular.

EnEntre aquestes dues accions, Natxo González es va veure obligat a fer un altre canvi per lesió. Campins, que havia substituït a Benito a la primera meitat, també va haver d’abandonar el terreny de joc.

Les ocasions dels reusencs van ser nombroses, però la més clara va arribar en el 92’, quan Migue García va disparar alt una gran passada, de geni, de Guzzo, amb el taló. Al final, però, repartiment de punts.

FITXA TÈCNICA

CF Reus

Edgar Badia, Alberto Benito (Campins, 32’) (Fran Carbia, 77’), Pichu Atienza, Olmo, Migue, Folch, López Garai, Ricardo Vaz (Jorge Díaz, 63’), Miramón, Guzzo i Máyor

UCAM Múrcia

Biel Ribas, Kitoko, Hugo Álvarez, Albizua, Góngora, Juande, Manolín, Collantes (Mayoral, 91’), Vicente (Pere Milla, 71’), Nono (Tito, 46’) i Jona

GOLS

No n’hi va haver

ÀRBITRE

Valentín Pizarro Gómez (madrileny). Va mostrar la targeta groga als locals Pichu Atienza, Ricardo Vaz i Jorge Díaz, Guzzo; i als visitants Manolín i Kitoko

INCIDÈNCIES

L’Estadi Municipal va acollir 4.129 espetadors

tracking