Diari Més

Golejada reusenca a l'Alcoi abans de rebre el Porto

Els d’Enrico Mariotti es juguen el pas a la Final Four aquest dissabte

Raúl Marín celebra un gol en una imatge d'arxiu.

Raúl Marín celebra un gol en una imatge d'arxiu.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu La Fira es va imposar aquest diumenge a l’Enrile PAS Alcoy per un contundent 6-1 en un gran partit dels reusencs. Raul Marín i Albert Casanovas per partida doble, i Joan Salvat i Marc Torra, els golejadors roig-i-negres. Els reusencs van dominar des del primer instant i, al minut 9, Casanovas anotaria el primer gol del partit per, dos minuts més tard, fer Marín el 2-0.

L’Alcoi va aconseguir reaccionar mitjançant Cañellas al minut 15, però, dos minuts més tard, Torra va aconseguir anotar de nou pel Reus Deportiu, situant el 3-1 al marcador. Salvat, al minut 24, anotaria el 4-1 amb què s’arribaria al descans. Cal destacar el penal aturat de Pedro Henriques a pocs segons d’enfilar camí a vestidors.

En la segona meitat els roig-i-negres no van pujar el peu de l’accelerador, i Casanovas al minut 7 de la segona i Marín, a l’11, anotarien el cinquè i sisè gol reusencs respectivament.

Aquesta setmana el Reus Deportiu La Fira s’enfrontarà al Porto en un partit a vida o mort per poder classificar-se a la Final Four de la Copa d’Europa d’hoquei patins. El duel es disputarà dissabte 1 d’abril al Palau d’Esports del Reus a les nou de la nit.

tracking