Diari Més

A per tres punts a casa que permetin tornar a somiar

El Reus rep a l'UCAM Múrcia a les 18 hores amb la intenció de sumar un triomf que l'acosti a la zona de promoció d'ascens

Aritz López Garai

López Garai renova per una temporada amb el CF ReusXavi Guix/CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com ha canviat tot a Reus després de la victòria assolida el passat diumenge a Tenerife (0-1). Ningú patia per la situació dels de Natxo González, però sí és cert que vuit setmanes sense conèixer la victòria eren massa per a un equip que havia realitzat una primera volta inoblidable i que havia meravellat durant moltes setmanes.

Amb el triomf a Tenerife, els reusencs tornen a somriure i avui buscaran un triomf, a partir de les 18 hores, contra l'UCAM Múrcia, una victòria que acostaria al CF Reus a la zona noble de la classificació i que podria deixar molt a prop la zona de promoció.

Ara bé, no serà gens fàcil per a l'equip que entrena Natxo González ja que, al davant, hi haurà un UCAM Múrcia que també està fent les coses molt bé. Si el CF Reus suma 39 punts, els murcians en tenen 36, suficients com per afrontar amb certa tranquil·litat (en comparació a la seva situació fa algunes setmanes) la seva lluita per la permanència.

Ara, després de guanyar a fora, toca fer-ho davant de la pròpia afició i, per aconseguir-ho, Natxo González podria apostar per un onze semblant al de l'Heliodoro Rodríguez López.

Edgar Badia no té discussió sota pals, mentre que, per davant, podria tornar Ángel en el carril esquerre i formarien, de dreta a esquerra, amb Alberto Benito, Pichu Atienza, Olmo i el propi Ángel.

Per davant, Ramon Folch i Aritz López Garai i, a la línia de mitges puntes, Guzzo i Miramón semblen indiscutibles i, a la dreta, o bé continuarà Vaz o podria entrar Jorge Díaz. A dalt, Máyor.

tracking