Massa Cambados per al CBT

El CBT perd a Galícia 98-87

El partit ha estat vibrant.

Massa Cambados per al CBTCedida

El CBT ha caigut aquesta tarda 98-87 davant del Cambados, un dels equips més en forma de la Lliga. Els tarragonins van començar el partit sense por. Jugant de tu a tu al conjunt gallec que va intentar des del primer moment imposar el seu estil trepidant de joc. Després del primer temps mort demanat per Berni, l’equip blau va agafar una petita renda gràcies a un dos més ú convertit per Nil Sabata, que posava el marcador en 141. Allí va començar la primera estirada al marcador dels locals que amb un parcial de 10-0 van posar el marcador en 24-17.

Després d’un triple de Dani Martínez es va arribar al final del primer quart amb 26-20 al electrónic. I aquí va començar a funcionar a la perfecció la maquinària groga de l’equip gallec. Ritme alt, atacs curts, tir exterior, rebot ofensiu. Tot funcionava a la perfecció pels locals que van aconseguir portat el partit fins un preocupant 47-29. Dos cistelles seguides de Jose Luís González deixaven intuir una petita reacció dels homes de Berni, però va ser un miratge. El conjunt gallec no donava cap treva i poc a poc va anar aplicant la diferència, fins arribar als vint punt (53-33) i arribant al descans amb un preocupant 57-38.

Molt tenien que canviar les coses per tal que el CBT pogués entrar de nou dins del partit. Però res va canviar durant els primer minuts del tercer quart. Xuven aconseguia cistelles fàcils i el CBT patia en cada atac per sumar punts. Un triple de Salim Gloid seguit d’una cistella al contraatac d’ell mateix obligava a l’entrenador local a demanar el seu primer temps mort del partit. La reacció Tarragonina va posar el marcador en 74-61, però els locals no es van deixar sorprendre, i van recuperar part del terreny perdut, arribant-se al final del tercer quart amb 80-63.

Però l’inici del darrer deu minuts van ser del tot esperançadors pels jugadors blaus. Poc a poc, van anar retallant diferències i sis punts consecutius de Dani Martínez van aconseguir retallar les diferències per sota dels deu punts 82-74 amb més de sis minuts per jugar. Els locals ja no tenien tanta facilitat per anotar. Un triple de David Fernàndez posava el 82-77.

Hi havia partit. El públic local, que ja no ho veia tant clar, pressionava. El partit va entrar als darrers tres minuts amb un ajustat 89-81 i quatre punts seguits de Salim Gloid posava la por a tot el pavelló de Cambados, però els locals no es van deixar sorprendre i gràcies a un parcial de 9-2 en els darrer minut i mig, van tancar el partit amb un clar 98-87.