Diari Més

Rugby

L'ovalada, protagonista a Tarragona

La XIII Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona aplega equips d’arreu de Catalunya

XIII Trobada d'Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona

Trobada d'Escoles de Rugby (4)Gerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Complex Educatiu de Tarragona ha viscut un tercer temps constant aquest dissabte. La màgia del rugby s’ha apoderat de les instal·lacions tarragonines gràcies a més de 750 persones vingudes d’arreu de Catalunya i del País Valencià que han participat en la XIII trobada que organitza el local Club Rugby Tarragona.

La Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona ha arribat a la tretzena edició en un estat de salut immillorable. L’esportivitat i la germanor que rodegen l’esport de la pilota ovalada ha omplert Tarragona gràcies a una dotzena de clubs convidats pels voltors. En total, prop d’una dotzena de camps de rugby que han acollit una jornada amb innumerables partits. Una oportunitat per demostrar el bon estat de salut d’aquest esport i el futur que té a les terres catalanes, ja que els participants tenien entre 6 i 12 anys.

A més del rugby, al Complex Educatiu s’ha pogut gaudir d’altres activitats com una masterclass de zumba o una zona d’inflables per als més petits. Tot i els cops, placatges i empentes que reben els jugadors durant els partits, la trobada serveix per fomentar els valors del tercer temps, exemplificats en passadissos i encaixades de mans després dels partits o el gran dinar de germanor que ha unit tots els equips mitjançant la fideuà.

En aquesta tretzena edició hi han participat diversos equips de les escoles de Rugby Club Sitges, Futbol Club Barcelona, Rugby Club La Vila d’Alacant, Castelldefels Rugby Union Club, Badalona RC, INEF Lleida, UE SantBoiana, Santa Coloma RC, Barcelona Enginyers Rugby, Club Rugby Valencia, Sant Cugat RC i Club Rugby Tarragona.

tracking