Diari Més

A per la victòria a Zorrilla amb un Nàstic en quadre

Zahibo entra a la convocatòria a causa de les baixes pel partit d'aquesta tarda a Valladolid (16 hores)

Tejera és la bandera de la il·lusió del Nàstic.

Tejera és la bandera de la il·lusió del Nàstic.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha hagut de pensar poc Juan Merino per confeccionar la convocatòria pel partit d'aquesta tarda contra el Valladolid. L'entrenador del Nàstic només té 19 jugadors disponibles de la primera plantilla i, amb l'entrada a la llista obligada de Perales per la baixa de Dimitrievski, en sumen 20. D'aquests 20, dos s'havien de quedar fora, molts menys dels que ha hagut de descartar Merino aquestes setmanes.

Els escollits per quedar-se a Tarragona han estat dos extrems, com José Carlos i Jean Luc. Els dos estan passant desapercebuts des de l'arribada del tècnic, i hauran de continuar treballant si volen entrar en els plans de l'andalús.

La gran novetat de la llista és Zahibo, futbolista que no ha entrat en els plans de Merino, però que podria tenir minuts tenint en compte les circumstàncies. Les baixes que té el Nàstic són Dimitrievski, Valentín, Djetei, Cordero, Luismi i Álex López. Un porter, dos defenses, dos centrecampistes i un punta. Així, Zahibo seria l'únic centrecampista a la banqueta si Merino continua apostant per Molina, Tejera i Madinda a la medul·lar. Muñiz, que també partiria des de la suplència, és més mitja punta.

La defensa, doncs, la formarien, de dreta a esquerra, Lobato, Suzuki, Perone, Iago Bouzón i Mossa. A dalt, la gran novetat seria la inclusió de Manu Barreiro, que podria deixar al banc a Achille Emaná. Juan Delgado segueix insubstituïble a dalt.

tracking