Diari Més

Natxo González: «No tinc cap acord amb el Saragossa»

L'entrenador diu que té una oferta de renovació pel CF Reus, però que encara no s'ha decidit

Natxo González.

Natxo González.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Natxo González ha parlat avui sobre el seu futur. Ha assegurat, a més, que no tornarà a fer-ho, motiu pel qual cal guardar-se aquestes declaracions com si fossin or.

L'entrenador del CF Reus ha volgut desmentir el seu fitxatge pel Saragossa, i ho ha fet de la següent manera: «No tinc cap acord amb el Saragossa. El Reus em va oferir la renovació ara fa un mes o un mes i mig, i les dues parts vam creure oportú que llavors no era el moment, ja que estàvem immersos en la temporada, i vam postposar el tema a què l'equip aconseguís els objectius o acabés la temporada. A partir d'aquí, que jo pugui ser un candidat per poder entrenar al Saragossa o al Manxester City no és un fet que estigui sota el meu control».

Així de clar es va mostrar el tècnic, que també va voler deixar ben clar que «no ens afectarà, però són situacions incòmodes».

Deixant el futur a banda, Natxo González s'ha mostrat feliç per la victòria aconseguida a Tenerife el passat diumenge (0-1), i ha afegit que «aquesta setmana hem estat valorant per què encaixem més gols a casa, però no hi ha cap conclusió exacta que ho pugui explicar».

Finalment, ha analitzat a l'UCAM Múrcia, rival al qual s'enfrontarà diumenge a les sis a l'Estadi. «És un equip que està en línia ascendent. Ha passat d'estar en una situació complicada a perdre un únic partit en 10 jornades. A més, Jona està en estat de gràcia de cara al gol».

tracking