Diari Més

La Volta a Catalunya passa per territori tarragoní

Valls ha acollit la sortida i Reus protagonitzarà demà l'arribada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

a ciutat de Reus i l'esdeveniment de la Capital de la Cultura Catalana 2017 protagonitzen aquest divendres i dissabte la cinquena i sisena etapes de la 97ª Volta Ciclista a Catalunya. Aquest migdia els corredors han travessat la ciutat de Reus, mentre que aquest dissabte la sisena etapa finalitza a l'avinguda de Salou a l'alçada de la plaça del Parc de Mas Iglesias.

La cinquena etapa d'aquesta prova ciclista internacional, que es disputa aquest divendres i ha tingut pas per la ciutat de Reus, discorre entre la localitat de Valls i el port de muntanya Lo Port, el punt més alt del massís dels Ports. Aquest dissabte la penúltima etapa de la Volta inclou un recorregut entre la capital de comarca del Baix Ebre, Tortosa, i la ciutat de Reus. Aquesta etapa amb un recorregut total de 189 km tindrà en el tram final la dificultat del coll d'Alforja per continuar per Arbolí fins arribar a l'alt de la Mussara, port puntuable de primera categoria a 24 quilòmetres de la meta.

Dissabte, arribada a Reus amb els Nanos

L'arribada a Reus es farà entrant per la carretera de Salou, per un cop superada la rotonda a l'alçada de l'avinguda del Mediterrani encarar la recta d'arribada al costat del parc de Mas Iglesias just abans de la plaça del Canal. Les incidències de mobilitat que es poden generar aquest divendres i dissabte es poden consultar a través del web municipal. Aquesta arribada d'etapa inclourà diferents activitats organitzades amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

Pas del pilot de la cursa per la plaça del Santuari de Misericòrdia de Reus.

La Volta passa per ReusIvan Compte Estévez

Imatge de part del pilot de la Volta al seu pas per Reus

La Volta passa per ReusAjuntamnet de Reus

tracking