Diari Més

Máyor atrapa a Fran Carbia com a màxim golejador del CF Reus

Amb el gol anotat a Tenerife, que li va donar els tres punts al seu equip, en suma sis, els mateixos que el tarragoní

Máyor es lamenta d'una acció fallada aquest diumenge a Tenerife, tot i que la que va tenir, la va enviar al fons de la xarxa.

Máyor atrapa a Fran Carbia com a màxim golejador del CF ReusCarsten W. Lauritsen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ell no va ser un dels fitxatges estrella del mercat d’estiu. Va arribar sense fer soroll per complementar-se amb Edgar Hernández i Chrisantus, els altres dos davanters centre de l’equip. Ja havia coincidit amb Natxo González anteriorment, i el tècnic sabia tot el que aquest futbolista podia oferir.

Alfredo Mayordomo, conegut futbolísticament com a Máyor, ha tornat a explotar, una vegada més, i ho ha fet al CF Reus, on s’ha convertit en la referència ofensiva de l’equip de forma indiscutible. Máyor, amb els seus gols, ha ajudat al club reusenc a créixer, a posicionar-se a la Segona Divisió A i, a més, a convertir-se en un dels equips revelació de la categoria.

A més, Máyor, que és un futbolista incansable, que sempre està disposat a treballar per l’equip i a deixar-s’ho absolutament tot sobre la gespa, es va convertir aquest passat cap de setmana en el màxim golejador del CF Reus. Sempre, amb el permís de Fran Carbia. I és que l’alacantí, amb la diana a Tenerife, que va servir perquè els reusencs guanyessin 0-1 i sumessin tres punts vitals en la seva lluita per la permanència, va aconseguir el seu sisè gol de la temporada. Les mateixes sis dianes porta un Fran Carbia que està travessant una llarga sequera anotadora.

I és que resulta molt complicat marcar gols amb aquest CF Reus. Són 24 les dianes que han anotat els de la capital del Baix Camp fins ara, la meitat de les quals les han aconseguit els dos màxims realitzadors. O sigui, dotze gols entre Máyor i Carbia i, els dotze restants, entre altres integrants de la plantilla. Concretament, Ramon Folch ha foradat la xarxa quatre vegades durant la 2016-17, Edgar Hernández i David Querol n’han marcat dos cadascun, mentre que han vist porteria en una ocasió quatre futbolistes, com són Babic, Ricardo Vaz, Alberto Benito i Jorge Díaz. La resta de jugadors de la plantilla no saben encara què vol dir marcar un gol amb el CF Reus.

Gols importants

No només el de Tenerife va ser un gol vital de tots els que ha anotat Máyor, sinó que tres dianes més han ajudat a sumar els tres punts. El 0-1 davant de l’Oviedo, el 2-1 davant del Lugo o l’1-0 contra l’Almeria. Nou punts sumats en els quals, un dels màxims responsables ha estat l’exdavanter de l’Alcorcón, que s’ha convertit en tot un ídol a l’Estadi Municipal.

tracking