Diari Més

Incivisme

Batalla campal entre pares en un partit infantil de futbol

La policia va entrar al camp per aturar les empentes, insults i cops

El partit infantil de futbol acaba en una batalla campal entre diversos pares.

Batalla campal entre pares en un partit infantil de futbol@RCDMLive

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons informen en el Diari de Mallorca, un cop més, la violència torna als camps de futbol, però aquesta vegada en un partit d'infantils, a Mallorca. Una dura entrada d'un jugador va acabar en una batalla campal entre els pares dels futbolistes. Finalment l'àrbitre va suspendre el partit.

Va passar en el camp de la Unió Esportiva Alaró, que jugava contra el Collerense. Dos nens discutien per una entrada i els pares van començar a barallar-se per aquesta acció. Un dels futbolistes li va recriminar a un altre una dura entrada en una jugada aïllada i va ser aquí on va començar una discussió amb empentes entre els petits. L'ambient va començar a encendre’s quan diversos pares van saltar al terreny de joc. En lloc d'imposar seny i separar els nens, alguns dels adults van anar a recriminar la dura entrada.

En aquest moment l'àrbitre va perdre el control del partit i els pares de tots dos equips van començar a barellar-se amb empentes, insults i cops. La batalla es va traslladar de la gespa a la graderia i van començar a sumar-se més adults, tal com es pot veure en les imatges que es van compartir a internet.

La violència va continuar durant uns llargs minuts fins que agents de la policia van entrar al camp de futbol a imposar ordre. La batalla campal va posar fi amb diversos ferits de diversa gravetat que van ser atesos en els centres mèdics del municipi. Després d'això alguns dels agredits van procedir a posar denúncies davant la Guàrdia Civil.

tracking