Diari Més

Sentada dels jugadors del CD la Floresta al camp del Barça

L'equip infantil A ho ha fet com a protesta pels fets succeïts a Tarragona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip infantil A del CD La Floresta ha fet una sentada al camp del Barça, abans de començar el partit que disputen aquest migdia en categoria Preferent.

Cal recordar que fa algunes setmanes, els Mossos d'Esquadra es van presentar al camp del CD La Floresta en un partit de cadets on, precisament, el Barça era el rival. Va ser, segons l'equip local, el club barceloní el que va demanar la presència dels Mossos.

Des del CD La Floresta no van entendre per què hi havia antiavalots al camp i per què aquests havien entrat, fins i tot, als vestidors. Per aquest motiu, un altre equip del club, l'infantil, ha realitzat l'acte de protesta.

Tan bon punt l'àrbitre ha fet el xiulet inicial, els jugadors tarragonins s'han assegut a la gespa. Una manifestació que s'acostuma a veure en els camps de futbol quan hi ha una disconformitat, però que no es recorda en un duel contra el Barça. Els jugadors locals han respectat el minut de protesta i no han atacat amb la pilota, esperant que els futbolistes del CD La Floresta s'aixequessin de la gespa per continuar amb el partit.

Cal recordar que el CD La Floresta havia convocat a tots els seus aficionats a anar a Barcelona per animar a l'equip. Han muntat un desplaçament que tenia un cost de 7 euros.

El partit es juga amb normalitat.

Sentada dels jugadors del CD la Floreta al camp del BarçaDiari Més

tracking