Diari Més

Valls donarà el tret de sortida a la Volta Ciclista a Catalunya el 24 de març al migdia

A les 12.20 hores es realitzarà la sortida neutralitzada, des del carrer Francesc Gumà i Ferran

Una imatge de la Volta Ciclista a Catalunya de l'any passat.

La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Valls el 24 de marçEl Vallenc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Volta Ciclista a Catalunya tornarà el pròxim divendres dia 24 de març a Valls. Aquesta serà la dissetena vegada que la ciutat és escenari d’una etapa de la Volta. La capital de l’Alt Camp acollirà dues arribades i dues sortides de la ronda catalana entre el 2016 i el 2019.

Entre un quart i deu minuts de dotze del migdia i les dotze i deu a l’Avinguda Josep Tarradellas del Barri del Fornàs davant del Pavelló Xavier Tondo es realitzarà el control de signatures per part dels corredors que correran la cinquena etapa, moment en què els vallencs i vallenques podran veure a tots els corredors de la volta en els moments previs a la sortida.

A un quart i cinc minuts d’una del migdia es realitzarà la sortida neutralitzada de l’etapa pels carrers de Valls, des del carrer Francesc Gumà i Ferran fins a arribar al carrer dels Molls de l’estació, passarà per la carretera del Pla fins a la Font de la Manxa, continuarà pel carrer Anselm Clavé i d’aquí s’arribarà a la carretera N-240 fins l’Hotel Fèlix, on es posarà el cronòmetre de l’etapa en marxa.

La cinquena etapa de la Volta, que es desenvoluparà entre Valls i Lo Port (Tortosa), serà la quarta més llarga dels set dies de competició, amb un total de 182 quilòmetres.

Els vallencs i vallenques que tinguin la intenció de seguir la sortida d’etapa a peu de carrer hauran de tenir en compte les restriccions de trànsit i altres mesures excepcionals necessàries en aquest tipus d’esdeveniments esportius. Per a la zona de sortida haurà d’estar lliure de trànsit des de les vuit del matí el carrer Francesc Gumà Ferran, el Passeig president Tarradellas (de pujada i baixada) i el carrer Rafael Casanova.

També hi haurà restriccions de trànsit a la zona de recorregut dels ciclistes mentre duri la sortida. En concret, estaran tallats el carrer Molls de l’Estació, carrer Rafael de Casanova, carretera del Pla i carrer Anselm Clavé.

tracking