Diari Més

'Junts Barris BBVA CX' s'enceta a Torreforta

Diversos jugadors granes han compartit experiències amb alumnes de l'Escola els Àngels i la Salle Torreforta

Jugadors i nens durantla visita.

'Junts Barris BBVA CX' s'enceta a TorrefortaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors grana han fet aquest dimarts a Torreforta, la primera visita del projecte 'Junts Barris BBVA CX'. L’escola els Àngels i l’escola La Salle Torreforta, han acollit aquestes trobades entre els nens dels dos col·legis tarragonins i alguns dels seus ídols del Nàstic.

Manolo Martínez, José Carlos, Madinda, Uche, Jean Luc i Zahibo han compartit una estona amb els escolars. Els nens de les dues escoles ha rebut, a més, una invitació per al partit de divendres al Nou Estadi, entre el Nàstic i l'Elx CF.

Jordi Ruiz, responsable de l’Àrea Social grana i Jose Maria Andreu Solé, responsablede Màrqueting i Patrocinis, també han participat en aquesta primera visita del 'Junts Barris BBVA CX'. A més també hi han assistit Cristina Montalban, directora de l’oficina BBVA CX de Torreforta i Albert Roca, director del Centre Banca de Clients de Tarragona.

D’altra banda, coincidint amb la primera visita del 'Junts Barris BBVA CX', la Torre Forta, torre de guaita del segle XVII, i que dóna nom al barri, ha estat triada com la protagonista del cartell del partit de divendres entre el Nàstic i l'Elx CF.

Els jugadors amb els nens.

'Junts Barris BBVA CX' s'enceta a TorrefortaCristina Aguilar

Els jugadors han signat autògrafs als escolars.

'Junts Barris BBVA CX' s'enceta a TorrefortaCristina Aguilar

tracking