Diari Més

Patinatge en línia

Dotze podis pels patinadors del Nàstic al Campionat de Catalunya de pista

Júlia Espín i Ivan Almagro van aconseguir, en total, quatre medalles d'or

Fotografia de família dels patinadors granes que van participar al certamen.

Dotze podis pels patinadors del Nàstic al Campionat de Catalunya de pistaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els patinadors en línia del Nàstic van assolir fins a dotze podis al Campionat de Catalunya de pista celebrat a Lliçà d'Amunt el passat cap de setmana. Destaquen Júlia Espín, que va aconseguir dos ors en categoria benjamí femení, i Ivan Almagro, que també en va guanyar dos en benjamí masculí.

En aquests campionats van participar 17 patinadors des de la categoria mini a sènior. En prebenjamí femení, Paula Espín va aconseguir dues plates, en les curses de 500 i 300 metres; seguida per Carla Plana en la cursa de 500 metres, i Nicole Puig en la de 300 metres, que van obtenir el bronze.

Finalment, en benjamí femení, Ona Rodríguez es va classificar en 3a posició en els 300 metres. Àlex Farré, prebenjamí masculí, també pujava al tercer esglaó del podi en els 500 i els 300 metres, i Aleix Pàmies, en mini masculí, creuava la línia de meta en 3a posició en els 500 metres.

També hi van participar Ainoa Martín, Júlia Torres, Adriana d’Andrade, Carla Farré, Maria Urbasos, Jose Martínez, Joel Martín, Laura Lesmes i Judith Peñas.

Fotografia de família dels patinadors granes que van participar al certamen.

Dotze podis pels patinadors del Nàstic al Campionat de Catalunya de pistaNàstic

tracking