Diari Més

El Nàstic s'apropa als col·legis i equips de futbol dels barris tarragonins

El club posa en marxa, juntament amb BBVA CX, el nou projecte social 'Junts Barris BBVA CX'

El Gimnàstic de Tarragona SAD segueix visitant les poblacions adherides al projecte 'Junts Província BBVA CX', en aquest cas, el desplaçament ha estat al municipi d'Els Pallaresos. Deu jugadors de la plantilla grana han compartit una estona amb els nens i nenes del CE Pallaresos, el CF Base Pallaresos i la UE Pallaresos.

En aquesta cinquena sortida, els capitans Marcos Jiménez De la Espada i Xavi Molina, Ferran Giner, Rayco, Aníbal Zurdo, Daisuke Suzuki, Juan Muñiz, Cristian Lobato, Jordi Calavera i Carlos García han signat nombrosos autògrafs i s'han fotografiat amb la canalla dels tres equips locals. Com ja s'ha fet alss altres municipis visitats anteriorment, els futbolistes han donat les samarretes exclusives d'aquesta acció social entre el jovent present al Municipal de Els Pallaresos.

El 'Junts Província del Nàstic visita Els PallaresosGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona inicia, juntament amb BBVA CX, el nou projecte social ‘Junts Barris BBVA CX’, en el qual l’equip grana s’aproparà als col·legis i planters dels equips de futbol dels barris de Tarragona. Aquesta nova acció s’engega després de l’èxit del ‘Junts Comarca’, emmarcada entre els municipis del tarragonès, i ‘Junts Província BBVA CX’, que es va dur a terme arreu de la província, arribant des de Valls fins a Amposta.

El primer barri tarragoní en què es realitzarà el projecte serà Torreforta, on diferents futbolistes del primer equip del Nàstic es desplaçaran, el dia 14 de març, a l’Escola Torreforta, La Salle Torreforta i l’Escola els Àngels. La setmana prèvia al partit del primer equip al Nou Estadi, els jugadors visitaran la població corresponent per compartir una estona de lleure amb el joves, signar autògrafs, jugar a futbol o respondre’ls-hi preguntes.

El Nàstic i BBVA CX esperen superar les expectatives marcades en aquest projecte, tal i com va succeir la temporada passada. Amb aquesta nova acció el club vol seguir arrelant el sentiment grana pels diferents indrets del territori, el qual ha estat partícip d’un club esportiu que ja suma més de 131 anys d’història.

tracking