Diari Més

Torna-ho a fer, Nàstic

Els de Juan Merino busquen a Sevilla la quarta victòria consecutiva amb la possible entrada a l'onze de Djetei

La bogeria posterior al gol de Barreiro davant del Còrdova.

Torna-ho a fer, NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les ratxes són per aprofitar-les. O, com diria Juan Merino, «no podem baixar d'aquest tren que va a tota velocitat». El Nàstic sap que aquesta inèrcia que té no es pot acabar a Sevilla i, per aquest motiu, hi buscarà la quarta victòria consecutiva en Lliga.

A partir de les 16 hores, el Sánchez Pizjuán acollirà un partit entre dos equips que viuen a només tres punts a la taula (els andalusos estan per sobre), dos conjunts que aspiren al mateix, a la permanència, i que saben que guanyar en aquest temple del futbol seria fer una gran passa per a aconseguir-ho.

Juan Merino, tècnic grana, tindrà l'única baixa de Luismi. El centrecampista encara no s'ha recuperat de les seves molèsties, tot i que el tècnic ja va desvetllar en la roda de premsa prèvia al partit de Sevilla que, de cara a la pròxima jornada, divendre dia 17 de març al Nou Estadi contra l'Elx, l'andalús ja estarà disponible per poder jugar.

Poques coses o cap tocarà Merino a l'onze, a excepció de Djetei, que podria entrar a l'onze deixant al banc a Suzuki. Així, els tres centrals serien l'africà, Iago Bouzón i Bruno Perone, golejador, aquest darrer, en el duel contra el Còrdova al Nou Estadi del passat diumenge. A les bandes, com sempre, Lobato a la dreta, i Mossa a l'esquerra.

En el centre del camp, els tres habituals quan no hi juga Luismi: Miguel Ángel Cordero, Lévy Madinda i Sergio Tejera. Per davant, Achille Emaná i Juan Delgado. Manu Barreiro tindrà la seva oportunitat a la segona meitat, si res es torç, pel seu bon rendiment i, sobretot, pel gol anotat davant del Còrdova, que va significar la victòria del Nàstic.

Les principals novetats a la convocatòria de Merino són l'entrada d'Stephane Emaná, i les absències d'Uche i Jean Luc, pràcticament desapercebuts des de l'arribada del nou tècnic.

tracking