Diari Més

Arbitratge

Obertes les inscripcions per a ser àrbitre de futbol i futbol sala

La Federació Catalana de Futbol formarà els nous col·legiats a partir de l’abril

Els cursos es realitzaran en horari de tarda (futbol) i intensiu d'estiu (futbol sala).

Obertes les inscripcions per a ser àrbitre de futbol i futbol salaFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol ha obert, aquest mes de març, les places per als cursos d’àrbitre de futbol i de futbol sala. Les inscripcions es poden fer per internet des de les pàgines web de cadascun dels Comitès Tècnics Àrbitres.

En el cas dels àrbitres de futbol, les inscripcions estaran obertes fins al proper 15 de març per a aquelles persones a partir de 14 anys fins a les que no facin els 25 anys abans de l’1 de juliol d’aquest 2017. En el cas dels menors d’edat, l’aspirant haurà de presentar una autorització paterna.

Els cursos teòrics, impartits pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCF, es realitzaran des del mes d’abril fins al juny en horari de tarda. Un cop se superi correctament la part teòrica, els aspirants podran realitzar les proves físiques el mes de setembre. En passar-les amb èxit ja podran incorporar-se a la direcció de partits de futbol.

Aquells aspirants a ser àrbitre de futbol sala podran inscriure’s fins al 29 d’abril, i han de tenir entre 14 i 30 anys (complerts abans del dia 1 de juliol). Igual que en el cas dels àrbitres de futbol, els menors d’edat hauran de presentar una autorització paterna. Els cursos, impartits pel comitè de futbol sala, es realitzaran al juliol en format intensiu i, un cop passada la teòrica, s’informarà de les dates de les proves físiques. En aquesta ocasió, els àrbitres de futbol sala podran començar a exercir la propera temporada 2017-2018.

tracking