Diari Més

La Cursa la Portella supera el mig miler d'inscrits

Es disputarà a l’Hospitalet de l’Infant el 19 de març

Imatge de l'edició anterior, amb el municipi de fons.

La Cursa la Portella supera el mig milió d'inscritsPepi González

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 8ª edició de la Cursa la Portella, que es disputa a l’Hospitalet de l’Infant, va camí de batre rècord d’inscrits. Quan queda una setmana per a la seva disputa i les inscripcions són a punt de tancar-se, més de 500 inscrits han confirmat la seva presència a la sortida, que es realitzarà el proper diumenge 19 de març.

Aquesta cursa s’inclou en el Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona, de la qual en serà la segona cita. La de la Portella, però, destaca per ser la única de les curses que començarà vora el mar. Tot i així, per a aquesta 8ª edició s’han modificat els recorreguts d’anteriors edicions. Així, els corredors ja no trepitjaran la sorra de la platja per tal de recórrer nous indrets per les muntanyes del municipi com ara la Mola de Nadell.

La Cursa de la Portella està organitzada pel Centre Excursionista Serres del Mestral, amb la col•laboració de l’Àrea d’Esports i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs; i compta amb dos circuits. Un circuit clàssic de 26km i 1.700m de desnivell positiu acumulat; i un circuit express de 16km i 1.000 metres de desnivell. A més, també s’ofereixen distàncies per a una caminada (11km), i circuits infantils amb diverses distàncies en funció de l’edat.

El punt de sortida i arribada de tots els recorreguts de la Cursa de la Portella serà la Plaça Aster de l’Hospitalet. El diumenge 12 de març és l’últim dia per inscriure’s a la cursa, mitjançant la web www.cursalaportella.com, on també s’hi troba tota la informació necessària.

tracking