Diari Més

El Reus Deportiu La Fira torna de Portugal amb un empat d'or (7-7)

Els reusencs i l’Oporto ho deixen tot per a la tornada després d’un duel espectacular

Els reusencs, celebrant un dels gols de la tarda.

El Reus Deportiu La Fira torna de Portugal amb un empat d'or (7-7)Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espectacular enfrontament el que van protagonitzar, aquest dissabte, l’Oporto i el Reus Deportiu La Fira a terres portugueses, en l’anada dels quarts de final de la Champions League.

El duel va acabar 7-7, amb què els reusencs parteixen amb un cert avantatge de cara a la tornada, ja que compten amb el factor pista a favor.

El club té totes les esperances posades en aquesta competició, i confia amb un Palau d’Esports ple a vessar de cara al duel de tornada, el dia 1 d’abril.

Van colpejar primer els portuguesos, amb gols de Rafa i de Gonçalo Alves, aquest darrer de penal. Era el minut 11, i calia reaccionar. Així va ser, amb un gol de Casanovas a passada de Platero amb una acció de falta. Però Ton Baliu, ràpidament, marcava el tercer per als locals. Abans del descans, Marín escurçava distàncies, encara que Gonçalo Alves, molt encertat durant l’enfrontament, va aconseguir el 4-2 instants abans de marxar cap als vestidors.

En el segon acte, els reusencs van haver de continuar a remolc. Si Marín, en el 32’, pujava el 4-3, Reinaldo García contestava amb el cinquè dels portuguesos. En el 38, Raúl Marín tornava a acostar als seus amb el 5-4. Però, com no, després arribava el 6-4, a càrrec de Jorge Silva.

Seguia sense rendir-se un Reus que, mitjançant Marc Torra, va fer el 6-5 i, aquí va arribar el deliri. Marín anotava el 6-6 de falta directa i, tot seguit, arribava el 6-7.Tot i això, Rafa va pujar l’empat definitiu instants abans de finalitzar el duel.

tracking