Diari Més

El Nàstic s'enfrontarà al pitjor Sevilla Atlètic de la temporada

Els andalusos no han gauanyat cap partit dels vuit darrers que han disputat i van de més a menys

Sergio Tejera, durant l'enfrontament que el Nàstic va disputar diumenge contra el Còrdova al Nou Estadi.

El Nàstic s'enfrontarà al pitjor Sevilla Atlètic de la temporadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ratxa del Gimnàstic de Tarragona no s’ha d’aturar. Almenys, aquesta és la premissa que es posen des del club per preparar un futur pròxim, a curt termini. Després de les tres victòries aconseguides de forma consecutiva, els de Juan Merino saben que no han fet la feina i són ben conscients que l’únic que importa ara és poder guanyar al Sánchez Pizjuán, davant del Sevilla Atlètic. Aquest diumenge, a partir de les quatre de la tarda, els de Merino intentaran l’assalt a un dels camps més importants d’Espanya, amb el convenciment que no hi ha motius per creure que no s’hi pot guanyar.

El Sevilla Atlètic, que en el partit d’anada contra el Nàstic va aconseguir un empat que ningú s’esperava, ara arriba al partit contra el Nàstic enmig d’una gran crisi de resultats. Els sevillans no han estat capaços de guanyar cap partit dels vuit darrers que han disputat. Els sevillans, que no fa gaire estaven situats en posicions de promoció d’ascens, ara han vist com les seves aspiracions de zona alta s’han diluït.

L’última victòria que se li recorda al filial del Sevilla és la que va aconseguir en la vintena jornada, davant de l’Oviedo (5-3) i, des de llavors, els resultats dels sevillans han estat de cinc empats i de tres derrotes. Aquests resultats han deixat al Sevilla Atlètic en la catorzena posició a la taula classificatòria, amb 35 punts. Just per sota, en la quinzena posició, apareix un Gimnàstic de Tarragona que, amb 32 punts, ha aconseguit allunyar-se a tres punts de la zona de descens i que, de guanyar aquest diumenge, podria consolidar-se a la zona tèbia de la classificació, molt per sobre ja de la zona de perill.

Aburjania torna a l’acció

A Sevilla el Nàstic es trobarà amb un vell conegut. Giorgi Aburjania, futbolista que va jugar al Nàstic la segona part de la passada temporada, és un dels jugadors que ara ha cobrat protagonisme a les files del conjunt andalús. El georgià, que es va lesionar abans de començar la Lliga, va començar a jugar al mes de desembre i, des de llavors, va anar tenint minuts amb el filial andalús.

Aburjania ha jugat fins ara deu enfrontaments, només dos dels quals com a titular. A la divuitena jornada, Aburjania va ser titular, contra el CF Reus, en un enfrontament en el qual els reusencs van guanyar 0-1. L’altre partit com a titular del migcampista va ser en la 21a jornada, al camp del Rayo Vallecano, on el Sevilla Atlètic va empatar a un gol. Els vuit partits restants, Giorgi Aburjania, els va jugar com a suplent. Ara, caldrà veure si diumenge és dels onze titulars davant del Nàstic.

tracking