Jose Manuel Vieito i Silvia Segura s'imposen a la Mitja Marató de Cambrils

La cursa també va comptar amb la modalitat d'atletisme de 10 quilòmetres i de Rollers 10k

Mitja Marató de Cambrils i Rollers 10k

Mitja Marató de Cambrils i Rollers 10kMitja Marató de Cambrils

Els atletesJose Manuel Vieito i Silvia Segura es van imposar, aquest diumenge 26 de febrer, a la Mitja Marató de Cambrils. Vieito ho va fer tant en la categoria general com masculina, amb un temps d'1 hora, 10 minuts i 42 segons. Per la seva banda, Segura va acabar el recorregut de 21,097 quilòmetres, que va transcórrer pels carrers de Cambrils, amb 1 hora, 23 minuts i 6 segons.

Juan Pedro Mora iLahcen Semlali, en la categoria masculina, iYveth Camus iEstefania Guinovart, en la femenina, van ser, respectivament, els segons i tercers classificats. La prova també va comptar amb la modalitat de 10 quilòmetres, i amb categories per edats de40 a 49 anys,de 50 a 59, i de60 cap endavant.

A més d'atletisme, la prova també va comptar amb una cursa de rollers. D'aquesta manera, la modalitat 'Rollers 10k' va comptar amb patinadors que van realitzar una cursa pels carrers de Cambrils amb patins en línia.Oscar Garrido, amb 19 minuts i 15 segons, iLeiza Jimenez, amb 19 minuts i 41 segons, es van imposar, respectivament, en les categories masculina i femenina. Els segons i tercers classificats van serJesus Goterris, JordiLagares,Alexandra Palos iPatricia Martínez.