El Moritz Vendrell cau als penals i s'acomiada de la Copa

A tres minuts del final, els vendrellencs guanyaven 2-4

Els jugadors del Vendrell, abans del partit.

El Moritz Vendrell cau als penals i s'acomiada de la CopaTwitter

El Moritz CE Vendrell es va quedar a les portes de la semifinal de la Copa del Rei, després de caure en la ronda de penals contra el Club Patí Vic. Ni partia com a favorit, ni n’hi havia molts que apostessin pel seu pas a la següent ronda. Però els de Jordi Garcia van demostrar que poden fer coses grans, en competicions importants, tot i que, finalment, la competició va ser molt cruel amb ells, ja que van caure en les penes màximes, tot i tenir la victòria a les seves mans.

Després d’un partit molt seriós, en el qual la defensa dels tarragonins va destacar per la seva fortalesa, va acabar sent el quadre vigatà el que va passar a la següent ronda. Burgaya posava per davant el Vic quan només havien passat tres minuts de joc, i amb la victòria per la mínima del Vic els dos equips van marxar al descans.

Ara bé, després de la represa, el Moritz CE Vendrell va reaccionar i va remuntar el resultat advers. Eloi Mitjans, quan havien passat dos minuts després del descans, va pujar la igualada per, després, Rocasalbas posar l’1-2 amb què les esperances vendrellenques creixien. L’1-3 de Mitjans va posar de manifest que el Vendrell tenia moltes possibilitats de passar i, tot i el 2-3 de Presas en el 43’, Rocasalbas va pujar el 2-4 a tres minuts del final.

Quan tot feia indicar que seria el Vendrell el que passaria a la següent ronda, el Vic va treure forces d’on no n’hi havia i, gràcies a Rodríguez, amb els seus gols en el 48’ i en el 49’, va situar el 4-4 final. En les dues pròrrogues el marcador no es va moure, i els penals van ser vigatans.