El Moritz CE Vendrell derrota al Lleida amb molta autoritat (4-7)

Gran inici i gran final de partit dels vendrellencs, que se situen sisens

Una imatge del duel.

El Moritz CE Vendrell derrota al Lleida amb molta autoritat (4-7)ICG Software Lleida

El Moritz CE Vendrell va aconseguir un gran triomf, aquest diumenge, a la pista de l’ICG Software Lleida, 4-7, en un duel en el qual els vendrellencs van aprofitar-se d’un gran inici de duel. De fet, als 20 minuts de joc, el marcador assenyalava un clar 0-3 a favor dels de Jordi Garcia gràcies a les dianes de Jordi Ferrer, Francesc Gil i Eduard Fernández. Carlos Trilla, però, va escurçar distàncies abans del descans.

El segon gol dels lleidatans, a càrrec d’Andreu Tomàs, va posar la por al cos, però Jordi Creus va posar les coses al seu lloc. Darío Jiménez i Borja López, en els minuts 35 i 38, respectivament, van situar un 4-5 que complicava la situació als vendrellencs, els quals, però, van saber solucionar la papereta amb sengles dianes de Roger Rocasalbas i Marc Navarro.

Aquest resultat situa el Moritz CE Vendrell en sisena posició a la taula, en una situació molt còmoda, i en posicions europees, que és el seu objectiu principal.