Diari Més

Julio Álvarez amenaça el Nou Estadi a les files d'un Numància que enamora

Els sorians, millor equip dels darrers dos mesos a Segona A, intentaran impedir que el Nàstic s’enlairi aquest dissabte

L'equip del Numància en la passada jornada de lliga, quan es va enfrontar al CF Reus.

Julio Álvarez amenaça el Nou Estadi a les files d'un Numància que enamoraLa Liga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julio Álvarez Mosquera. 35 anys i nascut a Caracas, Veneçuela. Aquest home és capaç de guanyar un partit ell tot sol, de posar-se el seu equip a l’esquena i de canviar la dinàmica d’un equip. És el que ha fet amb el Numància, pròxim rival del Gimnàstic de Tarragona en Lliga, i equip que amenaça amb enfonsar encara més als de Juan Merino.

Tots aquells que van veure el Numància-Reus de la passada jornada saben de què és capaç aquest futbolista. Entra per qualsevol de les dues bandes, centra, dribla, combina i dispara. Un remolí que ha ajudat al Numància a desenganxar-se de la zona crítica de la taula classificatòria i a escalar posicions fins a situar-se en vuitena posició, amb 36 punts, a només dos de la zona de promoció d’ascens a Primera Divisió.

Aquest Numància, que s’ha permès el luxe de rescindir el contracte al davanter Acuña a principis d’aquesta mateixa setmana, compta amb jugadors capaços de fer molt de mal des de totes les línies.

A la sala de màquines, Ruiz de Galarreta és tot un perill per al centre del camp del Nàstic, mentre que a la banda sempre apareix Marc Mateu per fer mal. És tot un punyal i, a més, el passat diumenge va ser l’assistent del gol que van marcar els sorians. Obra, per cert, de Jairo Morillas, un davanter que molts equips de Segona Divisió A voldrien tenir a les seves files i que ha acabat a l’equip que entrena Jagoba Arrasate.

El Numància, a més, compta a la seva plantilla amb Manu Del Moral, que ha estat lesionat durant els darrers dies i, recentment, ha incorporat a Kike Sola, un altre davanter.

Han fitxat bé

El projecte del Numància funciona a la pefecció. I és que el club ha vist que, fent alguns retocs i intentant millorar la plantilla els sorians poden tornar a ser aquell equip que un dia va pujar a Primera Divisió. Per tant, arriba en mal moment l’enfrontament per a un Nàstic que no aixeca cap i que no pot permetre’s una altra cosa que no sigui una victòria.

És més, dels 21 darrers punts en joc, el Numància n’ha sumat 16, amb cinc victòries i un empat en els set darrers duels. La derrota, davant del Llevant.

tracking