Diari Més

Carranza rebrà de negre el CF Reus

L’afició del Cadis prepara el mocador per l’arbitratge contra el Getafe, que també va xiular pel tracte a l’Estadi

Campins, al centre, en una acció durant el CF Reus-Getafe, sota la mirada de Jorge Miramón.

Carranza rebrà de negre el CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El feu del Cadis lluirà el negre a les graderies, diumenge al pas del CF Reus, en una protesta impulsada per la Federació de Penyes Cadistes i que pretén denunciar els «perjudicis que la realitat arbitral està deixant» sobre el que és avui el millor novell a Segona. El col·lectiu emetia a principis de setmana un comunicat on es presentava com «una afició humil arribada des de Segona B» i lamentava que «ser àrbitre no és fàcil però tampoc no ho és ser aficionat i veure com el teu equip es veu perjudicat en més d’una ocasió en el mateix partit». Les penyes del Cadis impulsen la campanya sota el lema «Ja n’hi ha prou!» arran del qüestionat arbitratge, a càrrec del canari Pulido Santana, durant el Getafe-Cadis (3-2).

Els seguidors entenen que el col·legiat va anul·lar per fora de joc un gol legal a Alfredo Ortuño a quatre minuts del desenllaç de cita, i encara amb el 2-2 al marcador, i que Cifuentes no havia empès Gorosito en l’acció que, a un del final, va resultar en penal favorable al Getafe i el gol de la victòria local. Per això, desplegaran una mocadorada en la visita del CF Reus, on arbitrarà el mateix que ja ho va fer al partit d’anada a l’Estadi –que es decidia per 1-0 amb gol de Carbia–, el navarrès Prieto Iglesias. Curiosament, l’afició del Getafe havia dut a terme un acció similar als inicis de l’enfrontament amb el Cadis, en el seu cas per mostrar la disconformitat amb l’arbitratge durant el CF Reus-Getafe (1-1) disputat fa dos caps de setmana i que va acabar amb 19 jugadors i dos penals d’on sortiria l’empat. El malestar va desembocar en repartiment de xiulets als accessos i pitada a la tripleta abans que la pilota comencés a rodar al Coliseum Alfonso Pérez.

Els seguidors de l’equip madrileny van considerar tocar fons quan el Comitè de Competició va decidir imposar, en el còmput global, nou partits de suspensió als qui s’havien acomiadat abans d’hora del terreny de joc de l’Estadi i entre els quals hi havia el propi José Bordalás. També al CF Reus va instal·lar-se cert malestar, en acabar l’encontre amb el Getafe, per l’expulsió de López Garai i per un possible penal sobre Querol, ja a les acaballes, que el basc Gorostegui Fernández Ortega no va assenyalar.

Positius a domicili

A Carranza, el CF Reus buscarà una victòria que no recull a domicili des de la jornada 18, en el matx amb el Sevilla Atlètic que va acabar en 0-1 amb gol de Jorge Díaz al 67’. Amb tot, les xifres dels roig-i-negres lluny de casa són més que positives i estan entre les millors dels rivals de la Segona Divisió: fins a 15 del total de 33 punts que atresora els ha assolit l’equip que dirigeix Natxo González competint com a visitant.

tracking