Diari Més

L'històric pivot del Barça Audie Norris presenta els equips de l'AB Vendrell

El club va celebrar la posada de llarg dels seus 28 equips i 304 jugadors en una cita al pavelló de Coma-ruga amb la presència de l’’Atomic Dog’

Audie Norris amb el vicepresident de l'AB Vendrell.

L'històric pivot del Barça Audie Norris presenta els equips de l'AB VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abans del partit de l’AB Vendrell contra l’AESE B, el passat cap de setmana, va tenir lloc la presentació de tots els equips de l’entitat taronja que competiran aquesta temporada 2016-17. En un pavelló ple de gom a gom, els 28 equips i els 304 jugadors, des de bàsquet escolar fins als sèniors masculí i femení –ambdós equips, líders de les seves lligues–, van anar desfilant pel pavelló de Coma-ruga, en una presentació molt dinàmica de música i llum, i on va quedar palesa la gran salut què té el bàsquet vendrellenc.

Abans de la foto final, amb tots els equips junts, el president del club, Albert Trillas, va voler agrair la presencia de les personalitats, que van assistir-hi i on tots ells van pendre paraula, com l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor d’esports Ferran Trillas, el president de la federació de bàsquet de Tarragona, Joan Cortina i el conegut i destacat exjugador del FC Barcelona, Audie Norris, que va estar present a tota la Festa. L’alcalde del Vendrell li va fer lliurament d’un quadre de Pau Casals en record del Vendrell. Norris va dirigir unes paraules de motivació a tots els jugadors de l’entitat per seguir gaudint d’aquest esport i va dirigir-se també a pares i tècnics. Audie Norris, conegut amb l’àlies d’Atomic Dog, va aconseguir la seva plenitud esportiva en el FC Barcelona, club en el qual va militar durant sis temporades en la dècada del 1980, i és considerat un dels jugadors més brillants que han jugat en la lliga espanyola.

Per acabar l’acte de presentació, es va fer un homenatge a l’ex-president David Rivelles, als ex-directius Fernando López i José Miguel Morillas i als ex-jugadors Marc Rovirosa, actual entrenador, i José Juan Miguel, per la seva dedicació i vinculació amb el club.

Continuen liderant

Els vendrellencs es van retrobar amb la victòria, després de la derrota de la setmana passada a la pista del Prat, al superar, al cuer, l’AESE B pel resultat de 68-58, en un partit què es va disputar, després de la presentació de tots els equips de l’entitat taronja. Va ser un partit gris dels de Marc Rovirosa, què es van acabar emportant, per la major qualitat tècnica dels jugadors locals, encara que no van poder trencar el partit, davant un rival inferior, però, molt combatiu. Els del Vendrell, segueixen liderant la classificació en solitari, amb un balanç de 15-2, amb dos victòries de marge respecte al tercer lloc, què marca l’ascens directe.

El partit començava amb un bon ambient a la graderia, tot i què el joc era imprecís per part dels locals, amb un equip visitant que aprofitava les pilotes perdudes dels vendrellencs. Fins al final, les defenses es van endurir, i l’AESE, no donava el partit per perdut, encara què dos triples anotats per Cereto i Francisco, certificaven la victòria pels de Coma-ruga.

tracking