Diari Més

I per què no?

El Nàstic, cuer, visita el líder Llevant amb la idea de no renunciar a res

Achille Emaná torna a ser l'esperança del Nàstic

I per què no?Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S'enfronten l'últim contra el primer. L'equip que menys punts ha aconseguit fins ara amb el que més en té, i amb molta diferència. Però en el món del futbol tot, absolutament tot, pot succeir.

El Nàstic visita el Llevant aquesta tarda (18 hores) en un enfrontament en el qual el club tarragoní és conscient que és molt difícil tornar amb algun punt, però també sap que, donades les circumstàncies, ho ha d'intentar sigui com sigui.

La situació dels de Juan Merino no és gens bona, sobretot després de l'empat contra l'Osca (0-0) de la passada jornada, on el Nàstic va fer un gran pas enrere en les seves aspiracions de permanència. Ara, toca anar encara més a remolc, i amb un equip que ha guanyat nou dels onze enfrontaments que ha disputat a terreny propi.

Álex López i Stephane Emaná

Juan Merino va oferir ahir la convocatòria, en la que va deixar fora a Álex López, per decisió tècnica. El punta no ha convençut a l'entrenador andalús, el qual tampoc podrà comptar amb Stephane Emaná, qui no s'acaba de recuperar del cop rebut durant l'entrenament del divendres de la setmana passada. Continua quedant fora de la convocatòria Jean Luc, per decisió tècnica, pel mateix motiu pel qual no hi ha entrat José Carlos.

Si Merino continua apostant pel sistema 5-3-2, com en les dues darreres jornades, els jugadors escollits per entrar a l'onze podrien ser els següents: Reina no té discussió a la porteria i, en defensa, de dreta a esquerra, actuarien Gerard Valentín, Daisuke Suzuki, Perone, Iago Bouzón i Mossa.

En el centre del camp, amb Luismi com a indiscutible i Tejera, que torna de sanció, s'hi podria afegir a Lévy Madinda. A dalt, Achille Emaná i Manu Barreiro són indiscutibles.

tracking