Els italians sorprenien ben aviat, ja que manaven en el marcador 1-4 als sis minuts de joc

Els jugadors del Reus Deportiu, celebrant el primer lloc.

El Reus Deportiu La Fira acaba primer de grup en vèncer el Forte dei Marmi per 7 a 5Reus Deportiu

El Reus Deportiu La Fira es classifica com a primer de grup en derrotar, aquest dissabte a la nit, el Forte Dei Marmi.

L’inici de partit dels italians va agafar per sorpresa al Reus Deportiu. I és que el Forte va arribar a dominar per 1 gol a 4 en el primer temps. Tonchi avançava el Forte al minut 6, però Marín respondria un minut més tard. Torner, al minut 8, tornaria a avançar els italians,. Casanovas no podria anotar un llançament de penal, i al minut 14 els italians anotarien per partida doble (Montaran i Panonini).

Al minut 20, la 10a falta del Forte li donaria l’ocasió a Marín per anotar el 2 a 4 de directa. 2 minuts abans del descans, recuperaria Platero la bola i cediria a Salvat per reduir distàncies.

En la represa, un penal favorable al Reus l’ha aprofitat Marc Torra per anotar el 4-4. Marín avançaria els de Mariotti amb un xut potent, però un minut més tard Romero anotaria de directa l’empat de nou. En els minuts finals, Marín anotaria la 15a falta del Forte i Àlex Rodríguez, amb la col·laboració de Torner, marcaria el definitiu 7-5.