Diari Més

Poliesportiu

El CN Cambrils presenta els participants a la Red Bull Youth America's Cup

La regata es disputarà entre el 16 i el 21 de juny

Els participants a la cita.

El CN Cambrils presenta els participants a la Red Bull Youth America's CupCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Nàutic Cambrils ha presentat aquest divendres al migdia el projecte Spanish Impulse, l’equip de joves navegants que participarà a la Red Bull Youth America's Cup i que abandera el club. La regata començarà el 16 de juny i les finals es celebraran els dies 20 i 21 de juny a Bermuda. L’equip Spanish Impulse, format pels millors 8 regatistes en AC45, serà l’únic equip espanyol dels 12 que hi participen de tot el món.

La Red Bull Youth America's Cup se celebra en el marc de les regates de la Copa Amèrica i està dirigida a joves navegants de 19 a 24 anys que tripularan els AC 45, els vaixells de classificació que han utilitzat els navegants de la Copa. Són catamarans voladors de 45 peus, equipats amb foils i extremadament ràpids.

L'equip Spanish Impulse està format per 8 dels majors talents de la vela nacional. En el seu palmarès compten amb 12 títols mundials, més de 6 títols continentals i 2 participacions als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Darrere d'ells, hi ha un equip directiu amb una dilatada experiència i una mateixa passió: la vela i la mar.

tracking