Diari Més

El Nàstic apurarà fins al final del mercat però la idea és no fitxar

Si no surt una oporunitat irrefusable, el Nàstic tancarà la plantilla definitivament aquesta nit

Juan Delgado, durant el partit contra l'Osca. El sud-americà sap que pot donar un rendiment molt més elevat.

El Nàstic apurarà fins al final del mercat però la idea és no fitxarCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta nit, a les dotze, les 22 plantilles de Segona Divisió A quedaran tancades. Només mitjançant alguna excepció, els equips que formen part de la categoria de plata podran reforçar-se, però no serà el cas del Nàstic. Si no arriba cap futbolista a la plantilla grana en les pròximes 24 hores, els que hi ha seran els futbolistes que acabaran la temporada i que s’encarregaran d’intentar portar a terme l’objectiu de la permanència a la categoria.

La direcció esportiva grana estarà atenta fins a l’últim sospir, però no té la intenció de realitzar cap moviment, a menys que pugui signar un futbolista que marqui la diferència i, sobretot, que millori el que ara mateix hi ha a la plantilla. A hores d’ara, hi ha dubtes que, tal com està el mercat, sorgeixi alguna oportunitat com aquestes, ja que tots els bons jugadors tenen ja equip i no tenen intenció de moure’s, o bé volen canviar, però els seus actuals clubs no els volen deixar sortir.

Els equips s’han mogut amb rapidesa en el marc d’aquest mercat d’hivern, però no hi ha hagut tanta fluctuació de jugadors com en d’altres temporades. Els equips de Segona A no han fitxat tant com en temporades anteriors i, d’aquesta circumstància, no se n’ha escapat un Nàstic que ha realitzat quatre moviments en forma d’alta des que va començar el mes de gener. Tot feia indicar que serien més dels quatre jugadors que han vingut els que acabarien fitxant pel club que presideix Josep Maria Andreu. Els mals resultats de l’equip feien preveure una autèntica revolució, que finalment s’ha quedat a mitges. Han marxat menys jugadors dels que s’havien previst inicialment i, amb les quatre arribades –cinc si finalment avui el club realitza un darrer moviment– el club considera que hi ha plantilla suficient com per afrontar un final de lliga complicat i en el qual els de Juan Merino segueixen anant a remolc i tenint l’obligació de guanyar cada cap de setmana.

Achille Emaná, Bruno Perone, Manu Barreiro i Luismi són els quatre jugadors que ha fitxat el Nàstic durant el mes de gener i, si avui no surt cap gran oportunitat, la cosa es podria quedar així.

Juan Merino ha repetit per activa i per passiva que un lateral dret o un carriler, que és el mateix, li aniria molt bé a l’equip. Quan l’equip juga amb cinc defenses, l’entrenador només veu a Gerard Valentín per ocupar la banda dreta, i no troba cap altre futbolista dins de la plantilla que pugui realitzar aquesta funció. La resta de demarcacions, en principi, estan tancades ja per al club.

tracking