Diari Més

Querol afegeix el gol al seu catàleg de recursos com a roig-i-negre

Un pòquer amb el Llagostera a la jornada 42 de la 2015-16 i que deixava el Saragossa sense ‘play-off’, el precedent de l’estrena amb el CF Reus

David Querol, al centre, en una acció de l'enfrontament amb l'Almeria, el passat 15 de gener.

Querol afegeix el gol al seu catàleg de recursos com a roig-i-negreOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

23 jornades, 162 dies ha hagut d’esperar-se David Querol perquè el futbol tornés el gol a les seves botes. Gairebé sis mesos en aquesta segona etapa com a roig-i-negre fins que, dissabte a Anduva, batia l’arquer del Mirandés a set del desenllaç. El davanter col·locava un 1-1 que servia el CF Reus per encadenar la tercera jornada en positiu, assolir els 32 punts i quedar-se a dos del play-off a Primera. Abans, la darrera vegada en marcar, el reusenc firmava un pòquer. Es disputava, en la jornada 42 i al tancament de la campanya 2015-16, el Llagostera-Saragossa a què els de Palamós arribaven descendits i el seu rival, amb la disputa de la promoció d’ascens en joc. L’encontre es va resoldre en 6-2 .

David Querol va anotar al 12’, el 29’, 62’, 76’. Gairebé un gol cada quart d’hora i que, afegits als dos que rubricaven Imaz i Comadevall, deixaven el conjunt aragonès vuitè en acabar la Lliga. Com a roig-i-negre, i només en la seva última temporada a l’equip, en va fer 14. Al terreny de joc del Mirandés, celebrava l’èxit mirant al cel i amb un set a les mans, probablement en homenatge a Jordi Pitarque.

El debut de cara a porteria ha convertit Querol en el novè golejador al CF Reus, on Fran Carbia encapçala el llistat com a pitxitxi, amb sis dianes, seguit de ben a prop per Máyor, que n’acumula ja cinc. Fins ara, tot i que pendent del gol, la feina havia estat molta i també molt bona. Des de la perspectiva més recent, al partit contra el Mallorca, el davanter roig-i-negre va propiciar el penal que podria haver avançat els seus encara al minut 4 i forçava la segona groga que deixaria fora Saúl gairebé immediatament després que Jorge Díaz hagués de plegar abans d’hora. Davant l’Almeria, la perseverança en la recerca del premi va costar-li tres punts al llavi per un cop de peu del porter Casto Espinosa que el col·legiat no va assenyalar. En total, aquest curs, el davanter ha disputat 14 enfrontaments, tots ells íntegrament –llevat del de l’Almeria, on va abandonar en llitera i atès per les assistències–, que li han servit per acumular 594.

Una centrada de Campins

El seu debut en aquest camí de nou amb la samarreta roig-i-negra va coincidir amb el de l’equip, al feu del Mallorca, el passat 20 d’agost del 2016. A Anduva, tota la generositat que havia empès l’equip en les darreres jornades va tornar, en forma del premi del gol, a Querol. El de la capital del Baix Camp recollia una centrada que li servia el brillant Joan Campins per rematar i esgarrapar un punt de tornada a casa. La jugada havia arrencat d’una bona associació entre Vítor Silva i Guzzo, una jugada col·lectiva que mostrava el segell de Natxo González a l’equip.

L’empat, l’estrena golejadora de Querol, va posar al llit el CF Reus en posiciOns de play-off. La disputa de la resta d’enfrontaments de la jornada, però, han tornat a situar els roig-i-negres a tocar però no a dins del privilegi. L’equip és avui vuitè classificat, empatat a punts amb el setè que és el Lugo.

tracking