Un punt i molt de patiment

El Reus aconsegueix un empat agònic al camp del Mirandès (1-1)

Querol ha aconseguit l'empat a falta de cinc minuts pel final.

Un punt i molt de patimentLaLiga

Partit gairebé irreconeixible del CF Reus Deportiu a Anduva. Els de Natxo González han aconseguit un punt, quasi tant immerescut com agònic, en la seva visita al camp d’un Mirandès que ha tingut als roig-i-negres contra les cordes. Un gol de Querol a falta de cinc minuts pel final ha permès al conjunt del Baix Camp salvar amb un punt un partit molt gris.

La primera ocasió del partit ha caigut de part del Mirandès, tot i que no ha portat perill a la porteria d’Edgar Badia. Passats els primers cinc minuts, el Reus ha despertat i ha gaudit de bons moments de joc, amb aproximacions a la porteria rival. Mayor, a passada de Carbia, ha estat a punt de convertir un error local en el 0-1. Però de la mateixa manera que ha arribat el bon joc visitant, s’ha esfumat.

A partir del quart d’hora de partit el Mirandès ha agafat les regnes del partit i rarament les ha deixat. Molt més intents a la pressió, ben col·locat darrera i amb el punt de sort dels equips que surten a pels tres punts, els locals han anat fent petit al Reus. Cada jugada d’atac del Mirandès acabava amb un xut que, per sort per a Edgar Badia, marxava fora de la porteria. A falta de cinc minuts pel descans, però, Guarrotxena ha convertit el primer xut als tres pals en l’1-0 que constatava la desaparició d’un Reus massa imprecís.

A la segona meitat els de Natxo González han sortit més endollats i, en la primera ocasió de la represa, Folch ha tingut a prop l’empat. Però un cop més, el Reus s’ha esvaït i el Mirandès ha tornat a agafar la iniciativa del partit. Castigant per la banda esquerra de l’atac local, els lleonesos han gaudit d’innumerables ocasions i de mitja dotzena de córners que han obligat als roig-i-negres a defensar-se amb ungles i dents.

Vítor i Guzzo, la revolució portuguesa

Natxo González ha donat entrada a Vítor Silva i asseient a un Fran Carbia perdut en la teranyina defensiva del Mirandès. L’objectiu del tècnic visitant s’ha complert i tant Vítor com Guzzo, que ha entrat a la vegada que el seu compatriota, han despertat al Reus. Els dos portuguesos han sortit amb ganes i han tornat a fer rutllar el Reus al mig del camp, desaparegut fins llavors.

La revolució portuguesa ha permès al Reus trepitjar àrea rival i disparar a porteria després de gairebé mitja hora sense fer-ho. Primer l’ha tingut Vítor convertint un refús en un xut massa creuat, i després tant Guzzo com Mayor han perdonat incomprensiblement davant el porter.

Querol, a l’èpica, aconsegueix un punt

Poc a poc el Reus ha tornat a diluir-se i el Mirandès ho ha aprofitat per acomodar el partit. En els últims deu minuts, els locals han tornat a rondar l’àrea d’un Edgar Badia que ha hagut d’estar molt atent per evitar el segon gol dels lleonesos. Quan més còmode estava el Mirandès, ha arribat el gol de Querol, que ha rematat a plaer una gran centrada de Campins al segon pal. Amb l’1-1 definitiu els locals han gaudit d’un parell d’ocasions que el Reus ha defensat amb agonia per fer bo el punt aconseguit, gairebé, amb la llengua fora.