Diari Més

El CF Reus vol aprofitar-se d'un Mirandés ferit

Natxo González no podrà comptar amb Jorge, sancionat, ni amb els lesionats Alberto Benito i Albístegui

Olmo, durant el darrer partit disputat a l'Estadi.

El CF Reus vol aprofitar-se d'un Mirandés feritOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus visita aquest dissabte, a les 18 hores, el Mirandés, un dels equips que està lluitant per no baixar de categoria. Els de Miranda de Ebro porten ja tres entrenadors en el que va de temporada, i no acaben de donar amb la tecla.

Natxo González tindrà tres baixes de consideració de cara al duel. A les ja conegudes d'Alberto Benito i Albístegui per lesió, se'ls afegeix la de Jorge Díaz per sanció. Així, el tècnic basc no podrà comptar amb l'extrem sud-americà, titular en les darreres jornades.

Els reusencs són novens, amb 31 punts, i disten a un sol punt de la zona de promoció d'ascens a Primera Divisió, fet que denota l'espectacular temporada que estan realitzant. Les posicions de descens són a vuit punts, pel que la tranquil·litat és màxima en el si del club del Baix Camp.

A la porteria, Edgar Badia sembla insubstituïble i, en defensa, tampoc es preveu cap canvi. Campins serà l'escollit en el lateral dret, mentre que Ángel actuarà per l'esquerra. Olmo i Pichu Atienza jugaran a l'eix. Per davant, no hi ha debat: Ramon Folch i López Garai actuaran com a titulars.

A la línia de mitges puntes, podrien entrar David Haro, per la dreta, i Fran Carbia, al centre, amb què Miramón partiria de la banda esquerra, amb Máyor jugant com a home més avançat.

tracking