Diari Més

Els àrbitres andorrans es formen a Cambrils

Una desena de col·legiats van realitzar una estada de tecnificació organitzada per la Federació Andorrana de Futbol

Els àrbitres andorrans van assistir al partit entre el Cambrils i la UE Segur

Els àrbitres andorrans es formen a CambrilsFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat ser un dels col·lectius més criticats en el món del futbol, els àrbitres estan en un constant període de formació per tal de millorar les seves aptituds i adaptar-se a un reglament que canvia quasi cada temporada. En algunes ocasions, les federacions organitzen estades per tal de realitzar sessions tècniques, com és el cas de la Federació Andorrana de Futbol (FAF).

El passat cap de setmana la FAF va escollir Cambrils per realitzar unes jornades de tecnificació en les que hi van participar un total d’11 àrbitres, tots andorrans. Durant el cap de setmana van compaginar activitats, proves i sessions tècniques per tal de millorar les reaccions i preses de decisions durant els partits. A més, van estar acompanyats per tres col·legiats de la Federació Catalana de Futbol.

A més d’exemples pràctics i sessions de vídeo, els àrbitres de la FAF van poder plasmar sobre el terreny de joc el que havien après assistint al partit que va enfrontar el Cambrils i la UE Segur corresponent a Primera Catalana.

tracking