El Reus Deportiu La Fira manté la lluita per la segona plaça

Els de Mariotti superen el Voltregà 2-0

Raúl Marín celebra un gol en una imatge d'arxiu.

Raúl Marín celebra un gol en una imatge d'arxiu.Cedida

El Reus Deportiu La Fira manté la pugna per la segona plaça amb el Club Patí Vic després de 16 jornades. Els del Baix Camp han aconseguit l’onzena victòria de la temporada en superar, aquest dissabte, el Voltregà per 2-0. Amb aquest resultat, els de Mariotti es distancien dels seus perseguidors a la taula, el Liceo i el propi Voltregà.

Els roig-i-negres han vist com els visitants es podien posar per davant passats 10 minuts de l’inici del partit amb un penal que el Voltregà no ha aconseguit anotar. Pràcticament en la jugada següent Matías Platero feia pujar el primer gol local al marcador i, un minut després, Pedro Henriques tornava a evitar l’empat del Voltregà.

En la segona meitat, el conjunt visitant s’ha bolcat en atac en el tram final del partit, però entre el porter local i el bon paper defensiu del Reus Deportiu ha permès mantenir el resultat amb el que s’havia arribat al descans. A falta de 7 segons pel final del partit, Raúl Marín ha posat el 2-0 definitiu en un remat sense oposició i amb el porter rival gairebé fora de la porteria.