Diari Més

Trajecte de tornada al millor punt de partida per al CF Reus a Segona

L’anada contra el Mallorca, debut del club al futbol professional, va suposar el primer gol, la primera victòria a la plata i l’inici d’una dinàmica estel·lar

L'altafullenc Benito, a l'esquerra, en una acció durant l'enfrontament amb el Mallorca.

Trajecte de tornada al millor punt de partida per al CF Reus a SegonaFutbolbalear.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al top ten de la memòria recent roig-i-negra hi ha d’haver lloc per la visita del club a Son Moix, un 20 d’agost que cremava a Mallorca i que Alberto Benito convertiria en debut feliç a la plata. Apamava encara la Segona Divisió el CF Reus, impactat per les dimensions de la seva pròpia fita contra el Racing, quan l’inici de la competició va convidar-lo a casa d’un oponent amb història. Valia aquell 0-0 fins al 89’. I molts segur que l’haurien comprat. Però n’hi va haver un a què l’empat sense gols no va acabar de convèncer. El lateral d’Altafulla, amb una acció que arrencava d’una paret amb el capità Folch i que presentava el novell en societat en un dia de gala, ingressava els primers tres punts al compte amb un gol de bella factura, origen d’una dinàmica que encara cueja i que va deixar prou rèdit com per mantenir l’equip novè, amb 30 i a un sol punt del play-off, contra les inclemències de tota una volta.

«Aquest és, com a mínim fins ara, el gol més important de la meva carrera. Ho és pel debut del Reus a Segona i pel meu de propi, perquè també era el primer que marcava amb l’equip, pel rival, i perquè val tres punts», apuntava Benito l’endemà de l’1-0. El més íntim motiu d’alegria, a banda de l’evident, era també un altre: «Feia dos anys que no marcava, ho havia aconseguit per darrer cop amb l’Sporting de Gijón, i l’emoció que vaig sentir en veure que era gol va ser immensa», confessava el defensa.

Des de llavors, han plogut 21 jornades i tot tipus de reptes per a un CF Reus que continua engrescat en aquesta lluita d’estrena a Segona i que, diumenge passat, assolia l’equador de competició amb una victòria davant l’Almeria i l’alleujament que el cop a la cara de David Querol no hagués anat més enllà d’uns punts de sutura al llavi. El davanter, de fet, ha estat exercitant-se amb normalitat des de dimecres i no es preveu que la puntada de peu de Casto esdevingui un impediment en la seva convocatòria de cara al Mallorca.

Olaizola ha de recórrer al filial

Qui sí que arrossega un problema de cara a aquest cap de setmana a l’Estadi és Javier Olaizola, L’entrenador, que agafava les regnes del conjunt balear com a relleu de Fernando Vázquez fa poques setmanes, trepitjarà la capital del Baix Camp amb set baixes a les seves files. Els problemes físics d’Ansotegui, Company, Culio, Dalmau i Oriol, pendent que hi pugui arribar a última hora, s’acumulen les sancions de Raíllo Campabadal i Brandon. Per tot plegat, Olailoza haurà d’estirar del filial per completar la convocatòria que plantegi davant el CF Reus, i a la qual haurà de demanar prou garanties com per no continuar acostant-se a la zona complicada de la classificació.

A l’Estadi, espera amb especial il·lusió el duel Joan Campins, el lateral dret titular des que el vessament que pateix al turmell deixés fora, precisament, Alberto Benito, i que va formar-se a la base del Mallorca abans de fer el salt al filial del Barça.

tracking